Wikipedija:Predlogi za brisanje/Aleksander Cepuš

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Aleksander Cepuš

Ostane. --Tone 13:34, 5. september 2007 (CEST)[odgovori]

Na željo osebe članka: [1]

Ne dovolim objave te strani. Na tej Wikipedriji že ne. Kar zbrišite jo, GAMAD zahojena.(Alexbass 18:02, 4 junij 2007 (CEST))

  • ZA Pravzaprav sem za brisanje. --Andrejj 12:49, 5 junij 2007 (CEST)
  • PROTI Ali ima nek "naključni" uporabnik wikipedije kar pravico, da se enciklopedični članek zbriše zato, ker ga je nekaj pičilo? Še dobro, da nimajo takšni administratorskih pooblastil, ker bi se število člankov čez noč prepolovilo. --Janezdrilc 23:12, 5 junij 2007 (CEST)
  • Uporabnik Cepuš se, kot je razvidno, na wikipediji še vedno ni normalno socializiral. V tole skupnost je stopil kot v kakšno zakajeno oštarijo, kjer je treba s svojim egom preglasiti ostale: se dokazovati s svojimi posebnostmi in če nič drugega (do zdaj) 248-krat polišpati svoj avtočlanek, da o njegovi intimi - delirijih, alkoholizmu in izgubljenosti ne govorimo. Enostavno, taki egotripi enciklopedije ne zanimajo. Poleg člankov o zabavni fretless glasbi je napisal tudi mnogo kvantaških prispevkov, ki jih je poskušal izničiti sam oz. smo mu pomagali. Če pa je vsebina, ki jo je nek uporabnik dodal, za wikipedijo uporabna, potem ni nobenega razloga, da bi jo iz nekih shizofrenih razlogov brisali. Vsebino brišemo, če ni merodajna; če pa privzamemo, da je ta naš slavni meščan Celja in mojster fretless fretlessov največji med največjimi (kot piše v članku), potem je ta vsebina za nas merodajna in ne brišemo. Taka je preprosta logika enciklopedije, glede na dejstvo, da dotična besedila ne kršijo avtorskih pravic in da jih je urejevalec objavil pod dovoljenjem GFDL pri polni zavesti, kar pa je vprašljivo. Da bi se ravnali po kletvicah in spremenljivi naravi nekega urejevalca, je absurd, zato lahko to glasovanje lahko mirno prekličemo. lp., Ziga 00:17, 6 junij 2007 (CEST)
  • PROTIPravzaprav je (bil) Alex malo nestrpen, tako, da raje ne bi brisal takoj (brez nepotrebnih zapletov. Članek izpolnjuje dogovor, da je oseba izdala knjigo, album itd... --Miha 16:30, 5 junij 2007 (CEST)
  • Proti izbrisu, članek je urejala več kot ena oseba... kar je enkrat gor je pač gor.

--Slodave 16:42, 5 junij 2007 (CEST)

Komentarji

Kje je podana ta želja (prosim za link)? Sam članek po sebi ni problematičen, razen preveč neenciklopedičnih slik je na dnu. --Tone 13:42, 5 junij 2007 (CEST)

Strinjam se s Tonetom. --Eleassar pogovor 14:25, 5 junij 2007 (CEST)