Uporabniški pogovor:Zemljevidec

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljena/pozdravljen v Wikipediji, Zemljevidec!


Wikipedija je obsežen projekt, v katerem se zlahka izgubiš. Zato je na vsaki strani spletišča levo zgoraj na razpolago povezava na stran za pomoč.

Za začetek si lahko prebereš uvodna navodila za urejanje in spreminjanje strani projekta. Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik.

Na pogovornih straneh, ne pa tudi v člankih, se podpisuj. Podpišeš se s štirimi tildami, takole: ~~~~.

Svetujem ti, da se seznaniš tudi s pravili in smernicami projekta:

Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/-a oziroma dodal/-a v članke. Vendar pri tem natančno upoštevaj stroga pravila glede uporabe slik in spoštuj avtorske pravice.
Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš itd.)

Če imaš še katero vprašanje:

  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.

Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko veselja pri delu!

 --Tone 20:11, 30 december 2006 (CET)

(Zgolj in samo) predlog: morda bi bilo lepo, da (tu->[1])napišeš besedo ali dve o sebi (takšna je tu namreč navada), da vsaj približno vemo s kom sodelujemo. Lep pozdrav --Ghdf23e 01:42, 31 december 2006 (CET)

Občine v Sloveniji[uredi kodo]

V primeru Celja in Ptuja se mesto enači z mestno občino, kar je napačno. Tega ne znam popravit.--ta nepodpisani komentar je oddal uporabnik Zemljevidec

Baje, da se v okviru "mestne občine" opiše tudi mesto samo. Aja, mimogrede, na koncu vsakega komentarja načeloma pustimo podpis. Podpišeš se tako, da spodaj v zelenem okvirčku klikneš "Podpis" oz. napišeš štiri tilde, torej "Ghdf23e 02:54, 31 december 2006 (CET)" oz. ~~~~
Meni se tak način ne zdi smiseln, saj je mesto ena stvar, mestna občina pa druga. V vsaki mestni občini je poleg osrednjega mesta še kup ostalih krajev. Če iščeš podatke o mestu, te mestna občina ne zanima. Mi ve kdo povedati o tem kaj več?

LP Zemljevidec

[2] Tukaj so opisane smernice o naseljih. LP--Ghdf23e 03:06, 31 december 2006 (CET)

Problem je bil, ker smo na začetku imeli samo članke o mestih, ko smo naredili pa še občine, je pa prišlo do zmede. Zdaj poskušamo sistematično vse popraviti, ampak je treba nekaj časa. Pomoč bo dobrodošla :-) LP --Tone 13:55, 31 december 2006 (CET)

Pri nalaganju slik dopiši še, kaj je na sliki in kdo je avtor. Sicer je že iz licence razvidno, da gre za lastno delo, ampak škodi ne :-) Slike lahko nalagaš tudi na Zbirko, kjer bojo na voljo uporabnikom vseh projektov. LP --Tone 15:37, 31 december 2006 (CET)

Razprava za združitev strani Donačka gora (vrh) [uredi kodo]

Članek Donačka gora (vrh) , ki si ga urejal, je bil predlagan za združitev z drugim člankom. Če bi se rad udeležil razprave o združevanju, lahko to storiš tako, da klikneš tukaj. Na pogovorni strani nato dodaš svoje komentarje. Hvala. Pinky sl (pogovor) 11:42, 30. december 2012 (CET)[odgovori]

A permission by Katja Podjavoršek is needed that allows you to upload this picture, see here. Otherwise this file will be deleted. Best regards, NNW (pogovor) 10:58, 29. maj 2013 (CEST)[odgovori]

Katja Podjavoršek je moja zunajzakonska partnerica. Fotografijo Črnega vrha pa sem slikal jaz s svojim fotoaparatom. Glede na to mi ta zahteva po njenem dovoljenju ni jasna. Vidim pa, da je slika medtem že izbrisana. Bom moral iti na isto mesto slikati Črni vrh še enkrat? Iztok Hohnjec (pogovor) 18:57, 30. december 2013 (CET)[odgovori]