Uporabnik:Renesemee

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

OPOZORILO: Renesemee vam ne bo izdala veliko podatkov o sebi, saj bi to lahko ogrožalo nedolžne. Torej mene.

Renesemee, wikipedistka iz Ljubljane, * 1. avgust, Ljubljana.

Ime Renesemee prihaja iz knjige Jutranja zarja, zadnje izmed knjig serije Somrak, nosi pa ga Edwardova in Bellina hči Renesmee Carlie Cullen. Pravzaprav sem k imenu dodala še eno črko, saj se ime v originalu črkuje Renesmee.

Priznanja[uredi | uredi kodo]

Morpho menelaus.png

Za tvoje vestno prispevanje biografskih člankov iz sveta filma in glasbe, ki so zelo obogatili to področje, pa tudi za skrb pri slogu člankov, ti podeljujem Priznanje za izjemnega novinca. Bravo in kar tako naprej. --Janezdrilc 21:35, 19. julij 2009 (CEST)


DYK medal.png

Podeljujem ti Medaljo »Ste vedeli«. --Klemen »Kocjo« Kocjančič (Pog. - Talk) 22:38, 16. avgust 2010 (CEST)


Rosetta Barnstar.png

Ob tvojih prevajalskih podvigih in hkratnem piljenju angleščine ti podeljujem Rosettsko zvezdo. Imaš ogromno število novih, dosledno prevedenih člankov, da človeku včasih kar dih zastane, ko zagleda na primer "N Colin Firth‎; 22:56 . . (+48.008) . . Renesemee". --Janezdrilc 13:19, 17. julij 2011 (CEST)


Veteran 3.png


Renesemee, podeljujem ti veteransko priznanje za 3 leta zavzetega in temeljitega dela! Korajža velja! --IrEnA 23:07, 29. julij 2012 (CEST)

Veteran 4.png

Za 4 leta skrbi, da si lahko tudi v angleščini malo manj vešči preberejo kaj resnejšega o ljudeh, ki sooblikujejo sodobni svet (pop) kulture. Vse dobro in še veliko volje! --ModriDirkac (pogovor) 22:49, 27. avgust 2013 (CEST)