Uporabniški pogovor:Znanstvenica007

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljena/pozdravljen v Wikipediji, Znanstvenica007!


WikiLettreMini.png Wikipedija je obsežen projekt, v katerem se zlahka izgubiš. Zato je na vsaki strani spletišča levo zgoraj na razpolago povezava na stran za pomoč.

Za začetek si lahko prebereš uvodna navodila za urejanje in spreminjanje strani projekta. Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik.

Crystal Clear app ktip.png
Na pogovornih straneh, ne pa tudi v člankih, se podpisuj. Podpišeš se s štirimi tildami, takole: ~~~~.

Svetujem ti, da se seznaniš tudi s pravili in smernicami projekta:

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/-a oziroma dodal/-a v članke. Vendar pri tem natančno upoštevaj stroga pravila glede uporabe slik in spoštuj avtorske pravice.
Crystal Clear app amor.png
Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš itd.)

Če imaš še katero vprašanje:

  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.

Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko veselja pri delu!

 --Tone 20:15, 10 januar 2007 (CET)

Zdravo. Nekaj nasvetov: prispevkov ni treba dajati na uporabniško stran, v člankih so dovolj. Ne uporabljaj samo velikih tiskanih črk. Za Tino Križan si poglej Wikipedija:Biografski članek. LP --Tone 20:41, 10 januar 2007 (CET)

UPORABNIŠKA STRAN[uredi kodo]

rada bi naredila članek o christini aguileri.pa ne znam dati njene slike gor in zanima me kako lahko dam poleg katere jezike govorim na svojo stran bi dala tudi ,da uporabljam namizni računalnik, slovensko zastavo... mi prosim lahko kdo napiše kako lahko dam te vse strani gor?

Članek začneš pisati tako, da slediš povezavi: Christina Aguilera. Sliko naložiš z ukazom Naloži datoteko, v meniju na levi. Ne pozabi napisati vseh potrebnih podatkov, ko nalagaš. Za urejanje svoje uporabniške strani je najboljše, da pogledaš na kakšno drugo stran, kako je tam narejeno. Prekopiraš kodo in jo popraviš po želji. Članke se piše pa med članke, ne na uporabniško stran ;-) LP --Tone 17:43, 12 januar 2007 (CET)

Prošnje in vse drugo poskusi pisati v knjižni slovenščini. Pa pri pogovorih (ne pri člankih) se podpiši tako, da na konec napišeš ~~~~ ali klikneš ikono za podpis.--Wailer 18:47, 12 januar 2007 (CET)

Slike[uredi kodo]

Slika:Sdaf.jpg in druge: slik ne smeš kopirati brez dovoljenja s spletnih strani. Angleški članek Madonna ima kar nekaj slik, poglej tudi tule: commons:Madonna (entertainer). --Andrejj 22:51, 12 januar 2007 (CET)