Uporabniški pogovor:Toxic 92

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljena/pozdravljen v Wikipediji, Toxic 92!


WikiLettreMini.png Wikipedija je obsežen projekt, v katerem se zlahka izgubiš. Zato je na vsaki strani spletišča levo zgoraj na razpolago povezava na stran za pomoč.

Za začetek si lahko prebereš uvodna navodila za urejanje in spreminjanje strani projekta. Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik.

Crystal Clear app ktip.png
Na pogovornih straneh, ne pa tudi v člankih, se podpisuj. Podpišeš se s štirimi tildami, takole: ~~~~.

Svetujem ti, da se seznaniš tudi s pravili in smernicami projekta:

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/-a oziroma dodal/-a v članke. Vendar pri tem natančno upoštevaj stroga pravila glede uporabe slik in spoštuj avtorske pravice.
Crystal Clear app amor.png
Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš itd.)

Če imaš še katero vprašanje:

  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.

Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko veselja pri delu!

 --Tone 22:38, 16. julij 2007 (CEST)

Zdravo. Pri članku Blaž Svetelj dodaj še letnico smrti, če jo imaš. Pa fino bi bilo napisati nekaj o stenografiji, mislim, da pojem ni tako splošno znan. Sicer pa lep članek. LP --Tone 10:46, 20. julij 2007 (CEST)

Seveda, dobrodošel si, da pomagaš soustvarjati enciklopedijo :-) Ni težko, se boš hitro navadil. Če kdaj rabiš pomoč, kar vprašaj. LP --Tone 20:50, 20. julij 2007 (CEST)

Zdi se mi, da članek Blaž Svetelj ni skopiran, kar tudi ni v skladu z wikipedijo (avtorske pravice), ampak te vseeno prosim, da pravilno navedeš vir. Za začetek si preberi: Wikipedija:Navajanje virov in Wikipedija:Slogovni priročnik ali pa poglej oblikovanje pri drugih člankih.--Wailer 12:02, 21. julij 2007 (CEST)

Če je članek skopiran, gre za kršenje avtorskih pravic. Če je tako, ga bom izbrisal, drugače pa pojasni, kako je z avtorjem. Oblikovanje ti lahko pokažem kasneje, za vzor imej izbrane članke (na glavni strani).--Wailer 22:47, 22. julij 2007 (CEST)

Za biografije poglej tudi WP:BIO. --IP 213 13:59, 26. julij 2007 (CEST)

2 Pozdrav[uredi kodo]

  • Ali lahko potrdiš prisotnost na srečanju 30.8.? Lp --Pranavor 12:45, 27. julij 2007 (CEST)
Zdravo! Kot koordinatorica srečanja te tudi jaz vabim na srečanje slovenskih wikipedistov 30. avgusta 2007. Prisotnost lahko potrdiš meni na pogovorni strani ali pa tu. Glede na to, da si iz Kamnika, ti verjetno ne bo tako daleč:)--Amazone7 14:12, 8. avgust 2007 (CEST)

Sliki stenografije[uredi kodo]

Tvoji sliki, primera stenografije, Slika:100 1413.jpg in Slika:100 1414.jpg sta tvoja last, torej si ti napisal to stenografijo? --Domen 12:34, 31. oktober 2007 (CET)