Uporabniški pogovor:Tovariš

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, Tovariš!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


en: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
fr: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

--Klemen Kocjančič 20:40, 10 november 2005 (CET)

No naj najprej v bistvu povem, da sem že stari član Wikipedie. Sem se preimenoval iz avs3nika v tovariša, ista oseba pa sem še vedno:). Upam, da bom imel časa, da bom napisal kaj za našo veliko zbirko člankov in s tem pomagal pri rasti spletne strani. Za začetek sem naredil manjšo škrbino (kot da jih ne bi bilo že dovolj) , upam pa da bom kmalu napisal še kaj več. --Tovariš 20:54, 10 november 2005 (CET)

Zdravo torej, Tovariš-Avs3nik! Morda te bo zanimalo, da se je včasih dalo prenesti zgodovino urejanj. Ampak zdaj se (začasno ali trajno) tega ne da več, tako da to trenutno ne pride v poštev. --romanm (pogovor) 20:58, 10 november 2005 (CET)

Rad bi vprašal, če je veliko novega v tem letu, ko sem bil odsoten? Seveda me ne zanimajo podrobnosti, ampak samo glavne stvari.--Tovariš 21:01, 10 november 2005 (CET)

Hm. Najbolje bo, da se razgledaš in poveš sam. Kaj se ti zdi bolje, kaj slabše ... Predvsem sodeluje čedalje več ljudi, kar je seveda bolje in vzpodbudno. --romanm (pogovor) 21:45, 10 november 2005 (CET)

Sem opazil, da je nekaj več ljudi. Ugotavljam, da so tudi drobne spremembe v tehničnem smislu. Predvsem se mi zdi, da so strani preko pomoči bolje urejene.--Tovariš 19:45, 12 november 2005 (CET)

Prosil bi te, da upoštevaš pravila glede slik; zadnji dve sliki tako nimata opisa in natančnega naslova (:en WP ne zadostuje). lP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 22:06, 17 marec 2006 (CET)