Uporabniški pogovor:Tbddl

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, Tbddl!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje. Lahko pa svoja vprašanja postavite tudi Pod lipo (o Wikipediji) ali Oraklju (splošna vprašanja). Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.



English: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.

Français: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.


--Andrejj 23:44, 26 februar 2007 (CET)

Naselja[uredi kodo]

Zdravo. Pri člankih o naseljih bi bilo fino, če bi dodal še nadmorsko višino in število prebivalcev. Kje te podatke najti, lahko prebereš na Wikipedija:Wikiprojekt Slovenska naselja. Sicer pa veliko veselja pri urejanju. LP --Tone 23:23, 5 marec 2007 (CET)

Uredu -- Tbddl 15:49, 6 marec 2007 (CET)

Pri naseljih v občini Šmartno pri Litiji si povsod pustil oznako da sodi (je sodilo) v pokrajino Štajersko, kar ni točno. Mogoče to zaradi "copy-paste" načina dela niti ni tvoja napaka, če pa si delal sam in če nisi prepričan, ti predlagam da pustiš prazno polje, pa bomo dopolnili naknadno. LP Navportus 13:16, 11 marec 2007 (CET)

Zakaj velike črke? --Andrejj 20:52, 16. januar 2010 (CET)[odgovori]
Hm ... Nimam dobrega argumenta zakaj :) Bom spremenil v majhne. --Tbddl 14:13, 17. januar 2010 (CET)[odgovori]