Uporabniški pogovor:SLOwikieditor

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, SLOwikieditor!
Crystal Clear app amor.png
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter nekaj malega o sebi (od kod prihajaš, katera področja te zanimajo, in podobno).
Wiki letter w.svg
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Kot vodilo pri slogu in zgradbi članka ti je lahko kateri izmed izbranih člankov - člankov, ki spadajo med najboljše. Med njimi je lahko tudi tvoj!

Preizkušanju urejanja je namenjen tvoj lastni peskovnik (ta je namenjen samo tebi in ga lahko uporabljaš brez skrbi, da bo vsebino kdo pobrisal). Na pogovornih straneh se tikamo in na koncu podpišemo, in sicer takole: --~~~~ ; če v tekst vstaviš ta dva vezaja in štiri »tilde«, se bodo po shranjevanju samodejno spremenili v podpis z datumom in uro vnosa. V člankih se ne podpisujemo.

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Crystal Clear action info.png
Če imaš še kakšno vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj Pod lipo, se pridruži IRC-kanalu #wikipedia-sl, pošlji e-pošto na info-sl (afna) wikimedia.org ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! — — Yerpo Ha? 19:56, 28. junij 2018 (CEST)[odgovori]

Tvoji prispevki[uredi kodo]

Še enkrat zdravo. V slovenski Wikipediji nas je precej malo, zato je dobrodošlo, če svoje prispevke tudi malo urediš in vključiš v sistem ("wikificiraš"), ker nas večina raje piše kot popravlja/ureja za drugimi. Zdaj sem uredil tvoja članka Fortnite in Fortnite Battle Royale, lahko ju imaš za zgled pri nadaljnjih. Predvsem je važno, da vključiš vsaj kakšno smiselno povezavo do drugih člankov in to, da angleške Wikipedije ne smemo navajati kot vir - če prevajaš, namesto tega skopiraj iste vire, kot so navedeni v izvirniku. Če kaj ni jasnega, pa vprašaj. — Yerpo Ha? 08:46, 1. julij 2018 (CEST)[odgovori]