Uporabniški pogovor:Peli

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Wiki
Dobrodošli, Peli!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


en: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
fr: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

--Klemen Kocjančič (Pogovor | Talk) 10:07, 8 december 2005 (CET)

Citati[uredi kodo]

Poglej, tukaj se držimo načela, da pušeljc naključnih citatov nič ne pripomore k razumevanju teme članka, zato se jim izogibamo. Citatom je namenjen sorodni projekt Wikicitat, v katerem je stran o filmu - q:Ne joči, Peter - in do katere vodi povezava na koncu članka. To je dovolj. Si pa vabljen, da dodaš (seveda z viri ustrezno podprto) poglavje o interpretaciji filma, kjer bo pisalo, da so enovrstičnice, ki jih spuščajo osebe v filmu, zelo popularne še danes. V tako poglavje bi sodil kak citat ali dva. — Yerpo Ha? 09:38, 24. maj 2016 (CEST)


Predlog za hitri izbris Hish N' Band[uredi kodo]

Tvoja stran Hish N' Band je bila uvrščena med predloge za hitri izbris iz Wikipedije. Razlog za to je bil:

nepomembnost

V merilih za hitri izbris je navedeno, da se članki, ki ne ustrezajo osnovnim merilom Wikipedije lahko izbrišejo kadarkoli.

Če si mnenja, da je to obvestilo napaka, lahko izraziš svoje nestrinjanje z izbrisom s klikom na gumb "Klikni tukaj, če se s hitrim izbrisom ne strinjaš". To te bo pripeljalo na pogovorno stran, kjer boš našel vnaprej pripravljen prostor za besedilo, kjer lahko pojasniš, zakaj naj stran ne bo izbrisana. Obiščeš lahko tudi pogovorno stran direktno in sam oblikuješ lastno sporočilo. Bodi pa pozoren na to, da ko je stran enkrat označena za hitri izbris, se lahko izbriše brez odlašanja, če ustreza merilom. Prosim ne odstranjuj obvestila o hitem izbrisu sam, lahko pa v času razprave izboljšaš vsebino, da bo ustrezala pravilom in smernicam Wikipedije. Če je stran izbrisana, lahko stopiš v stik z enim izmed administratorjev in zaprosiš za vračilo izbrisane strani, če jo želiš izboljšati. — Yerpo Ha? 19:10, 2. november 2017 (CET)

Predlog za hitri izbris Šentviški marginalci[uredi kodo]

Tvoja stran Šentviški marginalci je bila uvrščena med predloge za hitri izbris iz Wikipedije. Razlog za to je bil:

nepomembnost

V merilih za hitri izbris je navedeno, da se članki, ki ne ustrezajo osnovnim merilom Wikipedije lahko izbrišejo kadarkoli.

Če si mnenja, da je to obvestilo napaka, lahko izraziš svoje nestrinjanje z izbrisom s klikom na gumb "Klikni tukaj, če se s hitrim izbrisom ne strinjaš". To te bo pripeljalo na pogovorno stran, kjer boš našel vnaprej pripravljen prostor za besedilo, kjer lahko pojasniš, zakaj naj stran ne bo izbrisana. Obiščeš lahko tudi pogovorno stran direktno in sam oblikuješ lastno sporočilo. Bodi pa pozoren na to, da ko je stran enkrat označena za hitri izbris, se lahko izbriše brez odlašanja, če ustreza merilom. Prosim ne odstranjuj obvestila o hitem izbrisu sam, lahko pa v času razprave izboljšaš vsebino, da bo ustrezala pravilom in smernicam Wikipedije. Če je stran izbrisana, lahko stopiš v stik z enim izmed administratorjev in zaprosiš za vračilo izbrisane strani, če jo želiš izboljšati. — Yerpo Ha? 19:11, 2. november 2017 (CET)


Glej Pogovor:Šentviški marginalci in Pogovor:Hish N' Band za nadaljevanje. — Yerpo Ha? 09:25, 3. november 2017 (CET)