Uporabniški pogovor:Muzgar15

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, Muzgar15!
Crystal Clear app amor.png
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš in tako dalje).
Wiki letter w.svg
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik. Na pogovornih straneh (v člankih pa ne), se podpisuj, in sicer takole: --~~~~.

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Crystal Clear action info.png
Če imaš še kako vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! — Yerpo Ha? 12:04, 9. januar 2010 (CET)

Slike[uredi kodo]

Prosim nehaj nalagat v Wikipedijo slike z raznih spletnih strani. To je kršitev avtorskih pravic. Brez posebnega dovoljenja lahko nalagaš samo slike, ki si jih sam posnel. — Yerpo Ha? 17:56, 10. april 2012 (CEST)

Jureta poznam osebno in sem tudi zato se spravil naložiti sliko. Naložil sem novo sliko, ki je last Mateja Rovana. -Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:Muzgar15 (pogovorprispevki) 17:59, 10. april 2012‎.
Potem rabimo njegovo izjavo, da je res njegova in da jo daje v javno last. V tem primeru prosim naloži sliko na Zbirko in naj pošlje izjavo po navodilih na strani commons:Commons:OTRS. — Yerpo Ha? 18:23, 10. april 2012 (CEST)
Ne vem čemu vsa ta kolobocija glede ene slike. Priznam da za objavo prve slike sem kriv jaz, ker nisem preveril izvora. Za drugo pa je vso tečnarjenje odveč. Hotel sem samo urediti članek o mojem trenerju in zraven objaviti sliko. -Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:Muzgar15 (pogovorprispevki) 18:39, 10. april 2012‎.
Poskusi pogledat z zornega kota ljudi, ki preverjamo slike. Nobenega zagotovila nimamo, da ima neki anonim z vzdevkom "Muzgar15" res kakšno zvezo z lastnikom avtorskih pravic oz. njegovo dovoljenje. Zato so pravila o opremi slik in avtorskih pravicah. Če bi bila slika tvoje delo, bi bilo tečnarjenje odveč. Tako pa žal. Tudi če ti jaz verjamem na besedo, da je on tvoj trener in da ti je odstopil sliko, ti ne bo mogel verjeti nekdo, ki bo hotel uporabit to sliko drugje. — Yerpo Ha? 18:59, 10. april 2012 (CEST)
V naši majhni Sloveniji res vse zanima Jure Rovan in se zato izdajajo za njegove atlete. Čimprej ga bom slikal in objavil sliko, da ne bo več zapletov v prihodnje. Do tedaj pa srečno! Muzgar15 (pogovor) 19:06, 10. april 2012 (CEST)