Uporabniški pogovor:Musicaptuj

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Dobrodošel v Wikipediji, Musicaptuj!


Wikipedija je obsežen projekt, v katerem se zlahka izgubiš. Zato je na vsaki strani spletišča levo zgoraj na razpolago povezava na stran za pomoč.

Za začetek si lahko prebereš uvodna navodila za urejanje in spreminjanje strani projekta. Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik.

Na pogovornih straneh, ne pa tudi v člankih, se podpisuj. Podpišeš se s štirimi tildami, takole: ~~~~.

Svetujem ti, da se seznaniš tudi s pravili in smernicami projekta:

Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval oziroma dodal v članke. Vendar pri tem natančno upoštevaj stroga pravila glede uporabe slik in spoštuj avtorske pravice.
Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kje prihajaš, s čim se še ukvarjaš itd.)

Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko veselja pri delu!

--Burek 13:50, 14 maj 2006 (CEST)

Avtorske pravice[uredi kodo]

Prosim te, da ne nalagaš besedil, ki kršijo avtorske pravice in slike, ki kršijo pravila. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 14:31, 14 maj 2006 (CEST)

Robert!

  1. Naslovi člankov praviloma niso kratice.
  2. Wikipedija ni reklama, temveč enciklopedija, zato številke in ostale reči odpadejo.
  3. Članek o tebi (ki je bil znotraj KUD-a sem prestavil na samostojen članek.

lp., --Ziga 14:48, 14 maj 2006 (CEST)

+ Dodaj licenco pri slikah!! To pomeni, da v dvakrat zaviti oklepaj napišeš npr. PD, GFDL, FreeUse , zaradi avt.pravic mora biti nujno ta oznaka. Sicer bomo te slike žal pobrisali (ne morejo biti tam brez dovoljenja). Če te kaj zanima, vprašaj. --Ziga 14:51, 14 maj 2006 (CEST)

Še enkrat, prosim, dodajaj licenco in avtorja pri slikah. Sicer bojo izbrisane. LP --Tone 15:06, 25 oktober 2006 (CEST)

Ker sediš na ušesih, čas pa teče, so nekatere slike izbrisane. Tudi novi, danes dodani sliki rok poteče čez 7 dni. (če ne bo imela sledečega:

  • naslov
  • avtor
  • dovoljenje (licenca) - brez slednjega slika pač na wp. ne more obstajati.

V primeru, da rabiš pomoč, poprosi koga od stalnih sodelavcev ali Wikipedija:Pod lipo. Enako velja za Slika:Dirigent2.jpg. lp., --Ziga 23:46, 4 december 2006 (CET)

Tvoja stran Slika:Dirigent2.jpg je bila uvrščena med predloge za hitri izbris iz Wikipedije. Razlog za to je bil:

fotografije živečih ljudi ne spadajo pod pošteno uporabo.

V merilih za hitri izbris je navedeno, da se članki, ki ne ustrezajo osnovnim merilom Wikipedije lahko izbrišejo kadarkoli.

Če si mnenja, da je to obvestilo napaka, izrazi svoje nestrinjanje z izbrisom s klikom na gumb "Klikni tukaj, če se s hitrim izbrisom ne strinjaš". To te bo pripeljalo na pogovorno stran, kjer boš našel vnaprej pripravljen prostor za besedilo, kjer lahko pojasniš zakaj naj stran ne bo izbrisana. Obiščeš lahko tudi pogovorno stran direktno in sam oblikuješ lastno sporočilo. Bodi pa pozoren na to, da ko je stran enkrat označena za hitri izbris in stran ustreza merilom, se lahko izbriše brez odlašanja. Ne odstrani obvestilo o hitem izbrisu sam in ne odlašaj z dodajanjem informacij na strani s katerimi boš prilagodi vsebino, ki bo ustrezala pravilom in smernicam Wikipedije. Če je stran izbrisana, lahko kontaktiraš z enim izmed administratorjev in zahtevaš vračilo izbrisane strani. Eleassar pogovor 10:22, 15. julij 2013 (CEST)[odgovori]