Uporabniški pogovor:Matej1234

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Pojdi na navigacijo Pojdi na iskanje
Wiki
Dobrodošli, Matej1234!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje. Lahko pa svoja vprašanja postavite tudi Pod lipo (o Wikipediji) ali Oraklju (splošna vprašanja). Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.English: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.

Français: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.


LP, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 10:09, 25 november 2006 (CET)

Zdravo. Glede licenc slik. Če sliko naložiš iz internetne strani in je avtorsko zaščitena, bi pa sliko potreboval v članku (konkretno recimo plakat za Euro 2000), uporabiš licenco fairuse. Če boš še kaj v dvomih, lahko pogledaš na WP:SLIKE. LP --Tone 16:54, 23 december 2006 (CET)

Začnite pogovor z uporabnikom Matej1234

Začni pogovor