Uporabniški pogovor:Maj sm jz

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, Maj sm jz!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večji mednarodni družini Wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


You don't speak Slovene? Welcome, visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.

Ta nepodpisani komentar je dodal/-a Ziga (pogovor • prispevki)

Tolkien[uredi kodo]

Morda te bo zanimal Wikipedija:WikiProjekt Tolkienova mitologija. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 23:10, 30 marec 2006 (CEST)

Maj, poglej malo, kako so urejeni ostali članki (ki nimajo predloge {slog}): V naslovni vrstici mora biti npr. takole:

lp., --Ziga 23:24, 30 marec 2006 (CEST)



Maj_sm_jz says: Sm probov kontaktirat tega kolega Žiga, vendar ga nekako nisem dobil preko wikipedije. Verjamem, da sem storil mnogo napak pri ustvarjanju svojih odstavkov na wikipediji, vendar da bi jih popravil, potrebujem vecjo ponazoritev kot le to, da pisem v stavku, ne pa telegrafsko. Ce so kateri od clankov napisani izredno slabo, si bo moral nekdo vzeti cas in mi pomagati pri oblikovanju. Na te reci se ne spoznam, jaz samo napisem, kar vem in kar zelim deliti z drugimi. To je to. Lp.

)