Uporabniški pogovor:Klino

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom
Pozdravljena/pozdravljen v Wikipediji, Klino!
WikiLettreMini.png Wikipedija je obsežen projekt, v katerem se zlahka izgubiš. Zato je na vsaki strani spletišča levo zgoraj na razpolago povezava na stran za pomoč.

Za začetek si lahko prebereš uvodna navodila za urejanje in spreminjanje strani projekta. Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik.

Crystal Clear app ktip.png
Na pogovornih straneh, ne pa tudi v člankih, se podpisuj. Podpišeš se s štirimi tildami, takole: ~~~~.

Svetujem ti, da se seznaniš tudi s pravili in smernicami projekta:

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/-a oziroma dodal/-a v članke. Vendar pri tem natančno upoštevaj stroga pravila glede uporabe slik in spoštuj avtorske pravice.
Crystal Clear app amor.png
Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kje prihajaš, s čim se še ukvarjaš itd.)

Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko veselja pri delu!

Če te zanima še kaj, nas vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.  --Tone 18:20, 19 junij 2006 (CEST)

Problemi z avtorskimi pravicami v članku Nogometni klub Olimpija[uredi kodo]

Prosimo vas, da ne dodajate besedila, ki ga niste napisali sami. Vaš prispevek v članku Nogometni klub Olimpija smo žal morali izbrisati, saj je del neke druge spletne strani.

Če ste avtor dodanega besedila oz. imate dovoljenje za objavo pod določili licence Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0, vas prosimo, da to napišete na pogovorni strani članka, ki se nahaja na naslovu Pogovor:Nogometni klub Olimpija, in nam pošljete e-pismo z dovoljenjem za objavo na naslov permissions-sl@wikimedia.org. Za navodila glej Wikipedija:Dokazilo o dovoljenju za objavo. Če besedilo ustreza ostalim smernicam Wikipedije, ga bomo z veseljem obnovili.

Hvala za razumevanje in za nadaljnje prispevke k Wikipediji. --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 13:11, 21 junij 2006 (CEST)

Slike[uredi kodo]

Si sam posnel vse tri slike, ki si jih naložil danes ponoči (Slika:Blaz Repe.jpg, Slika:Katja.jpg in Slika:Natek.jpg)? Lastne slike, ki jih prepustiš v javno last, nalagaj raje v Zbirko, ker so od tam dostopne iz vseh projektov Wikimedie, ne samo v slovenski Wikipediji. --Yerpo Ha? 08:12, 29. junij 2009 (CEST)


Hm... upam,da ti odgovarjam na pravem mestu. Tole namreč počenjam prvič. Sam sem posnel sliko Natek.jpg, ostali dve sliki pa sta obe iz Facebook-a... nevem kako naj to uredim. Če je narobe lahko drugi dve sliki tudi zamenjam. -- Klino

Kar sam posnameš je ok, slike z drugih spletnih strani pa so ponavadi zaščitene s copyrightom in jih v Wikipediji ne sprejemamo (razen nekaterih izjem). Sliki Katje Vintar Mally in Blaža Repeta sem zato brisal. Najlaže bo, da oba poslikaš sam. Če imaš še kakšno vprašanje ga lahko postaviš kar tukaj ali na moji pogovorni strani (najbolje kar tu da bo debata na enem mestu). Za res splošne zadeve imamo tudi stran Wikipedija:Pod lipo. --Yerpo Ha? 10:47, 29. junij 2009 (CEST)