Pojdi na vsebino

Uporabniški pogovor:Kastus~slwiki

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, Kastus~slwiki!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


en: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
fr: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

--Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 07:54, 3 januar 2006 (CET)

Slike[uredi kodo]

Slika:Suvalscizna2.jpg in druge potrebujejo opis slike (avtor, vir, dovoljenje). Predvsem pa jih umesti v članek. --AndrejJ (pog., prisp.) 16:38, 28 januar 2006 (CET)

Ustrezni članek prav v tem trenutku nastaja, zato prosim za petnajst minut potrpežljivosti. Sliko Suvalscizna2.jpg sem kopiral iz poljske različice Wikipedije, kjer pa ni nobenih podatkov o njenem avtorju, dovoljenjih itd. Kopirati pa sem jo moral, ker slovenska Wikipedija ne podpira formata imena grafičnih datotek, kakršnega je imela ta slika v poljski Wikipediji. Kastuś 16:55, 28 januar 2006 (CET)

Kje je mogoče preveriti podatek, da je Slika:Biebrza.jpg pod prosto licenco {{CC-BY-SA-2.5}}? Na strani http://ga.com.pl/ ga ne najdem. Eleassar pogovor 10:36, 23 marec 2007 (CET)

Dobil sem osebno dovoljenje avtorja slike, da jo namestim v Wikipediji pod prosto licenco. Lahko vam pošljem kopijo svoje korespondence z avtorjem na to temo. Kastuś 10:45, 3 april 2007 (CEST)

Re: Slovenjenje zemljevidov[uredi kodo]

Živjo, hvala za opombo, bom popravil zemljevid. Sam sem predvideval, da gre za kronsko posest za razliko od fevdnih posesti, torej posest, ki pripada neposredno vladarju in je pod njegovo neposredno upravo. LP, Janus 02:59, 1 julij 2006 (CEST)

Popravljeno - slika -Janus 00:53, 4 julij 2006 (CEST)

Pozdrav[uredi kodo]

Predvidevam (po pregledu uporabniškega profila), da si Poljak in bi iz tega razloga želela navezati kontakt s teboj, trenutno namreč študiram (sem na izmenjavi) v Varšavi in poleg tega bi rada prispevala nekaj člankov v zvezi s Poljsko med drugo svetovno vojno. Ker nisi navedel svojega elektronskega naslova (emaila), te zanj prosim po tejle poti. Hvala lepa v naprej, moj post pa lahko po potrebi tudi izbrišeš kasneje.--Amazone7 02:10, 7. december 2007 (CET)[odgovori]

Ne dela email. Meni lahko pošlješ pošto normalno preko: pošlji uporabniku e-pismo.--Amazone7 20:13, 7. december 2007 (CET)[odgovori]

Kavkaški jeziki[uredi kodo]

Živjo,

zaradi preglednosti se mi zdi bolj smiselno uvrščati kavkaške jezike v njihovo naslovno kategorijo [1], enako imajo npr. na nemški wikipediji. Kategorija Kavkaški jeziki je sicer uvrščena v nadkategorijo Jeziki Azije. LP--Jalen 21:04, 23. junij 2010 (CEST)[odgovori]

Vaš uporabniški račun bo preimenovan[uredi kodo]

09:42, 20. marec 2015 (CET)

Renamed[uredi kodo]

13:20, 19. april 2015 (CEST)