Uporabniški pogovor:Ilija~slwiki

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Wiki
Dobrodošli, Ilija~slwiki!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


en: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
fr: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

--Klemen Kocjančič 08:30, 15 julij 2005 (CEST)

Slike[uredi kodo]

Prosim, ne dodaj linke na slike na drugih, zunanjih serverjih. LP, --Klemen Kocjančič 08:31, 15 julij 2005 (CEST)

Problemi z avtorskimi pravicami v članku Valentin Konšek[uredi kodo]

Prosimo vas, da ne dodajate besedila, ki ga niste napisali sami. Vaš prispevek v članku Valentin Konšek smo žal morali izbrisati, saj je del neke druge spletne strani.

Če ste avtor dodanega besedila oz. imate dovoljenje za objavo pod določili licence Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0, vas prosimo, da to napišete na pogovorni strani članka, ki se nahaja na naslovu Pogovor:Valentin Konšek, in nam pošljete e-pismo z dovoljenjem za objavo na naslov permissions-sl@wikimedia.org. Za navodila glej Wikipedija:Dokazilo o dovoljenju za objavo. Če besedilo ustreza ostalim smernicam Wikipedije, ga bomo z veseljem obnovili.

Hvala za razumevanje in za nadaljnje prispevke k Wikipediji. --IP 213 10:45, 29. oktober 2007 (CET)[odgovori]

Župnija Blagovica[uredi kodo]

Cerkve kot kulturno-umetniške spomenike imamo v samostojnih člankih, zato lahko opis župnijske cerkve prestaviš na naslov Cerkev svetega Petra, Blagovica. --Janezdrilc 13:56, 10. september 2009 (CEST)[odgovori]

Vaš uporabniški račun bo preimenovan[uredi kodo]

09:36, 20. marec 2015 (CET)

Renamed[uredi kodo]

13:18, 19. april 2015 (CEST)