Uporabniški pogovor:Ena enka

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, Ena enka!
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš in tako dalje).
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik. Na pogovornih straneh (v člankih pa ne), se podpisuj, in sicer takole: --~~~~.

Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Če imaš še kako vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo, se pridruži IRC-kanalu #wikipedia-sl ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! —


Nevrologija[uredi kodo]

Se bojim, da si malo zgrešil(a) poanto enciklopedičnega članka. Prosim malo uredi svoje delo, ker napotki za paciente spadajo v brošuro nevrološke klinike, v enciklopedijo pa žal ne. — Yerpo Ha? 19:12, 15. februar 2013 (CET)[odgovori]

Živjo, bom uredila članek, na njem delava dve in je potrebnega malo več usklajevanja. Bova popravili vsebino, predvidevam, da je moteč predvsem odstavek o anamnezi in statusu (verjetno ciljaš na to z "napotki za paciente"?). Mislim (oz. upam) tudi, da vas bo v kratkem kontaktiral nekdo s Katedre za nevrologijo, ki je začela te projekte, ker sem slišala, da je imelo precej študentov težave s članki. Prosim, imejte malo potrepljenja z nami, ker smo večinoma novi tukaj:) Ena enka (pogovor) 01:37, 16. februar 2013 (CET)Ena enka[odgovori]