Uporabniški pogovor:Edmoon

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Dobrodošlica[uredi kodo]

Dobrodošel na straneh slovenske Wikipedije. Članek o 2010: Drugi odiseji bi bilo potrebno sicer še malo slogovno urediti, drugače pa seveda zelo zanimivo. --xJaM 12:52, 24 jan. 2005 (CET)

Zvezda[uredi kodo]

Jejhata Edmoon, pri članku zvezda imam neznosen občutek kopipejstanosti? Kje je vir za tvoj tako obsežen članek? --AndrejJ 08:32, 7 feb. 2005 (CET)

Po tvojih besedah v članku (kamor sicer ne sodijo):

(Prevedeno po gradivu iz angleškega in nemškega jezika!)

Poleg prevoda vsebine je pomembna tudi oblika, podpoglavja in notranje povezave. Poskusi v tej smeri dopolniti sicer obsežen članek. --AndrejJ 08:40, 7 feb. 2005 (CET)

Članka o zvezdah in o njihovi spektralni razvrstitvi sta, kakor zgleda, strojno prevedena (in zmetana skupaj). Drugi članek sem nekako spravil v primerno obliko (manjka sicer še malo slogovne ureditve), za prvega o zvezdah se pa javim, da ga uredim. --xJaM 15:29, 7 feb. 2005 (CET)

Editing / Urejanje[uredi kodo]

Hi, Edmoon. Can you please confirm that you speak Slovene or tell which language is your mother tongue. I do know how how to communicate with you. I would like to wikify some of your recent astronomical articles.

Pozdravljen, Edmoon. Ali lahko, prosim potrdiš da govoriš slovensko, oziroma poveš kateri je tvoj materni jezik. Ne vem kako naj se sporazumevam s teboj. Rad bi uredil nekatere tvoje nedavne astronomske članke. --xJaM 15:15, 14 feb. 2005 (CET)

Glavni niz[uredi kodo]

Hi Edmoon, English term "Main sequence" is translated and also used in Slovene as "glavni niz". "Glavna veja" (En. Main branch) is also widely used in Slovene, but here we adopt first term, if you don't mind. Best regards. --xJaM 11:38, 28 feb. 2005 (CET)

Podpisovanje člankov[uredi kodo]

Ni ti treba podpisovati člankov, saj je tvoj prispevek viden v zgodovini vsakega članka, ki ga urejaš. lP, --Klemen Kocjančič 16:29, 29 mar. 2005 (CEST)

Zunajzemeljsko življenje[uredi kodo]

Ali bi lahko Edmoon še malo pogledal (sicer vsebinsko odličen) članek o zunajzemeljskem življenju. Tiste stavke, ki sem jih razumel, sem nekako dopolnil/popravil. Nekaj pa je še stavkov, ki so že kar malo nerazumljivi in lahko tudi zavajajo. Škoda bi bilo, da bi slab slog kvaril vsebinsko dober članek in izničeval trud pri prirejanju v slovenščino. --xJaM 13:58, 18 julij 2005 (CEST)

Brisanje na pogovornih straneh[uredi kodo]

Na WP velja načelo, da se ne briše komentarjev na pogovornih straneh, ampak se jih prenese v arhiv oz. arhivirano stran. LP, --Klemen Kocjančič 12:59, 10 oktober 2005 (CEST)

Slog[uredi kodo]

Prosil bi te, da slogovno preoblikuješ stran Wikipedija:WikiProjekt Zvezdna statistika v skladu s slogom drugih WikiProjektov. lP, --Klemen Kocjančič 12:59, 10 oktober 2005 (CEST)

Razprava za združitev strani Spektralni razred [uredi kodo]

Information.svg Članek Spektralni razred , ki si ga urejal, je bil predlagan za združitev z drugim člankom. Če bi se rad udeležil razprave o združevanju, lahko to storiš tako, da klikneš tukaj. Na pogovorni strani nato dodaš svoje komentarje. Hvala. Pinky sl (pogovor) 18:07, 19. avgust 2012 (CEST)