Uporabniški pogovor:Duska Kalin

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Problemi z avtorskimi pravicami v članku Radeče[uredi kodo]

Opozarjamo vas, da ne dodajajte besedila, ki ga niste napisali vi. Vaš prispevek v članku Radeče smo žal morali izbrisati, ker je del spletne strani, dostopne na naslovu http://www.ktrc.si.

Če ste avtor dodanega besedila oz. imate dovoljenje za objavo pod določili licence GFDL ali Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0, vas prosimo, da to napišete na pogovorni strani članka. Če besedilo ustreza ostalim Wikipedijinim smernicam, ga bomo z veseljem obnovili.

Hvala za razumevanje in za nadaljnje prispevke k Wikipediji. — Yerpo Ha? 11:05, 20. december 2012 (CET)[odgovori]

Hvala, ampak v obvestilu je lepo pojasnjeno, kam je treba napisati dovoljenje. Mimogrede, Wikipedija ni turistični vodnik, pač pa enciklopedija, zato preprost copy-paste s promocijskih spletnih strani ni najbolj ustrezen način dodajanja vsebine. Enciklopedičen članek je drugačen medij (svetujem ogled kakšne enciklopedije) in bi bilo treba malo predelati promocijski ton besedila ter vse skupaj umestiti v celovit kontekst. Prav tako bi bilo bolje, da so opisi znamenitosti, ki niso neposredno v Radečah, prestavljeni v ločene članke - bralec, ki odpre stran Radeče, išče podatke o tem mestu, ne o širši okolici. Mogoče bi bilo boljše mesto zanje Občina Radeče (ampak tudi tam brez promocijskega tona). — Yerpo Ha? 11:28, 20. december 2012 (CET)[odgovori]