Uporabniški pogovor:Davorin

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Lep pozdrav na straneh slovenske Wikipedije. --XJam 22:40, 2 mar 2004 (CET)


Manjše spremembe[uredi kodo]

Pri manjših spremembah, npr. popravkih tipkarskih napak, lahko obkljukaš polje To je manjše urejevanje. Tako bomo ostali v Trenutnih spremembah to videli in na to spremembo ne bomo tako pozorni. Pri večjih spremembah pa pustiš to polje neoznačeno. --romanm 13:57, 3 mar 2004 (CET)

Eksperimentalno urejanje[uredi kodo]

Priporočljivo je tudi, da če kdo hoče večkrat preskušati kako bo izgledala kakšna stran, naj to ne počne prepogostokrat na samih člankih, ker ostali uporabniki potem malo težje sledimo njihovim spremembam. Najbolje je, Davorin, da poskusiš na strani o peskovniku ali pa si celo narediš svojega - npr. Davorinov ACME peskovnik :-) ali kaj podobnega. Poleg polja o manjšem urejevanju bi moralo biti tudi polje za prazno množico Ø = { }. --XJam 16:58, 10 mar 2004 (CET)

Poleg tega lahko pri člankih uporabiš "Pokaži predpregled", ki ti pokaže članek ne da bi ga še shranil v bazo. Ko si z videzom zadovoljen, pa daš "Shrani stran" in ga zares shraniš. --romanm 10:37, 19 mar 2004 (CET)

Slike in AP[uredi kodo]

Prosil bi te, če pregledaš vizualno gradivo, ki si ga naložil(a) in preveriš, če predstavitvena stran ustreza kriterijem in s tem pravnim pogojem (glede vira in licence). Najlažji način za to je, da greš na "Moji prispevki" in označiš "Imenski prostor" na "Slike". V primeru, če vse predstavitvene strani ustrezajo kriterijem, smatraj to obvestilo za brezpredmetno in se ti zahvaljujem v imenu celotne Wikipedije. LP, --Klemen Kocjančič 14:30, 3 jul. 2005 (CEST)

Nepreverjene slike[uredi kodo]

Prosil bi te, če si ogledaš slike, ki si jih naložil in so označene z predlogo unverified. Te slike čimprej dopolni s manjkajočimi podatki, drugače jih grozi brisanje. LP, --Klemen Kocjančič 09:26, 11 september 2005 (CEST)

Slika[uredi kodo]

Če prav razumem je Slika:Zlatip1.png tvoje delo? Je opis v redu? --AndrejJ 14:23, 5 oktober 2005 (CEST)