Uporabniški pogovor:Daft

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, Daft!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večji mednarodni družini Wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


You don't speak Slovene? Welcome, visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.

--Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 09:45, 12 marec 2006 (CET)

quick link;)[uredi kodo]

--Daft 17:31, 15 januar 2007 (CET)

Tragikomedija[uredi kodo]

Zdravo, Daft! Sem si ogledal tvoj članek in ugotovil, da ga je domen izbrisal zato, ker je bil slovarski vnosi in ne enciklopedični članek. Sepravi: - članek dopolni, upoštevaj slogovni priročnik pa bo super. MMG: opazil sem, da uporabljaš Linux, bi bil morda pripravljen kaj skupaj napisati o njem? Poglej si npr. članek KDE, Konqueror. Mogoče ti bo uporaben moj program: http://www.kde-look.org/content/show.php/Wikipedia+search?content=35639 lp, --Miha 19:35, 3 april 2007 (CEST)

Ni lepo zmanjševati avtoritete administratorjem, vendarle pa imamo Merila za hitri izbris in slovarski vnos ni med njimi. Predlagam administratorjem, da članek obnovijo, ker je bil sicer čisto ok. --Eleassar pogovor 19:39, 3 april 2007 (CEST)
Bom članek obnovil namesto Domna, ki bi moral po (tvojih - tu mislim na navedeni primer) merilih članek označiti z {{move to wikionary}}. lp, --Miha 20:14, 3 april 2007 (CEST)
Hvala za razjasnitev in pomoč! Grem še enkrat prebrat smernice, da v prihodnje ne bom delal takih napak. Čeprav mi celoten način urejanja še ni čisto jasen, se bom skušal kar se da hitro privaditi.--Daft 20:23, 3 april 2007 (CEST)
Ni problema. Tukaj se drvi s svetlobno hitrostjo, pa očitno vsi vedo kako se to počne. 8-) Kar nekaj člankov smo/so označili za premaknitev v slovarske vode, pa se PMSM da še kaj več narediti z njimi. Npr. požar et al ... Sam sem tja dodal Bruggerjevo in Turnerjevo sliko iz Zbirke, in dodal kakšen stavek, pa je že bliže dostojnemu članku. Na nekaterih drugih wikipedijah članek je. No eksplicitno na hrvaški, na angleških straneh pa se nekje skriva pod fire, pa še kje. --xJaM 20:53, 3 april 2007 (CEST)
Članek je bil zelo kratek in slogovno nepopoln (ravnam se po Andreju), ostalo so ti pa tako ostali povedali. Pa veliko veselja pri urejanju! ;-) --Domen 20:56, 3 april 2007 (CEST)