Uporabniški pogovor:Bodisi2020

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Vaše uporabniško ime je bilo zaradi neprimernosti ali prevelike podobnosti že obstoječemu imenu blokirano za neomejen čas (za več informacij glejte pravila blokiranja). Predlagamo, da zaprosite za preimenovanje in prispevate k Wikipediji s primernejšim uporabniškim imenom ter na konstruktivnejši način. Za pomoč pri izbiri ustreznega uporabniškega imena glejte Wikipedija:Uporabniško ime. Wikipedijo lahko urejate tudi brez registracije, ne bomo pa vam dovolili uporabljati neprimernega imena. Če bi se radi o blokiranju pogovorili, lahko začnete razpravo pod tem obvestilom.

Zaradi mehanizma Wikipedije za uveljavljanje sprememb imena je morda začasno blokiran tudi vaš IP-naslov. Razen če ste strani tudi vandalizirali, bomo to blokado kar se da hitro odstranili - če se to v kakšni uri še ne bo zgodilo, lahko zaprosite za pomoč z uporabo predloge Odblokiraj na tej strani.

Yerpo Ha? 15:30, 22. julij 2019 (CEST)[odgovori]

File:Orologio rosso or File:Orologio verde DOT SVG (red clock or green clock icon, from Wikimedia Commons)
Prošnjo za odblokiranje tega user je pregledal administrator in jo sprejel.

Bodisi2020 (dnevnik blokadaktivne blokadeglobalne blokadesamodejne blokadeprispevkiizbrisani prispevkidnevnik filtrov zlorabdnevnik registracijspremeni nastavitve blokadeodblokiraj)


Prvotna obrazložitev:

Pozdravljeni, naprošam, da odblokirate uporabniško ime (in tudi IP, v kolikor je bil blokiran), saj je bilo uporbniško ime Register.si uporabljeno z naslova organizacije Register.si. Posodobili smo namreč vsebino v wiki članku o domeni .si, s katero tudi upravljamo. Celotna vsebina v članku je last organizacije Register.si. V tem primeru ne gre ne za krajo identitete, ne za kršitev avtorskih pravic. Če kot organizacija svojega imena ne smemo uporabiti tudi kot wiki uporabniško ime, ga bomo seveda zamenjali. Register.si (pogovor) 18:01, 22. julij 2019 (CEST)[odgovori]

Razlog za sprejem:

Uporabnik preimenovan. — Yerpo Ha? 22:32, 22. julij 2019 (CEST)[odgovori]

Če želiš zaprositi za nov pregled blokade, sestavi bolje utemeljeno obrazložitev na osnovi pravil blokiranja in uporabi {{Odblokiraj}} še enkrat. Ponavljajoče se neutemeljene ali drugače moteče prošnje so lahko razlog za izgubo urejevalskih pravic tudi na tej strani do konca trajanja blokade.

Komentar: razlog za blokado je seveda promocijska in zmedo povzročajoča narava uporabniškega imena. Težko oz. nemogoče je namreč komunicirati s celo organizacijo, zato inštitucionalnih uporabniških računov niti ne odobravamo. Namesto tega si lahko vsak zaposleni ustvari svoj račun in navede svojo povezanost z registrarjem na svoji uporabniški strani. Vsekakor pa prosim, da vsi skupaj preberete in spoštujete smernice o konfliktu interesov in se vzdržite večjih vsebinskih prispevkov o organizaciji, ki jo zastopate. — Yerpo Ha? 18:46, 22. julij 2019 (CEST)[odgovori]