Uporabniški pogovor:Bas-Celik

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Wiki
Dobrodošli, Bas-Celik!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje. Lahko pa svoja vprašanja postavite tudi Pod lipo (o Wikipediji) ali Oraklju (splošna vprašanja) ter se pridružite IRC-kanalu #wikipedia-sl. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku, prej pa si preberite še vadnico.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.English: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
Deutsch: Sprechen Sie kein Slowenisch? Dann besuchen Sie die Botschaft und fügen Sie {{user sl-0}} auf Ihre Benutzerseite und/oder Diskussionsseite hinzu.
Français: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

Povzetek urejanja in manjše spremembe[uredi kodo]

Qxz-ad2.gif

Prosim, navadi se na izpolnjevanje rubrike "povzetek urejanja", ki se nahaja pod urejevalnim oknom, da se že bo lahko iz pregleda zadnjih sprememb vedelo, kaj spreminjaš v člankih (ni treba, da je opis spremembe zelo podroben, dovolj je ustrezna kratica, recimo iw za interwikije). Prosim še, da drobne popravke, kot je spreminjanje interwikijev, obkljukaš kot "manjša urejanja" (v okencu pod povzetkom urejanja). Hvala, — MZaplotnik prispevki 12:44, 15. april 2012 (CEST)

Ponovno molim: male izmene i sažetak. Još nešto: zar iw ne može dodavati/korigirati bot?— MZaplotnik prispevki 13:58, 20. april 2012 (CEST)

Burga[uredi kodo]

Dokle god Burga i pojedinci bili admini niko neće biti odblokiran na srpskoj wikipediji. Pozdrav! --178.222.74.212 12:40, 29. maj 2012 (CEST)