Uporabniški pogovor:Arkantan

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Hvala, ker ste se preizkusili v urejanju strani v Wikipediji. Vaš poskus je uspel in smo ga zdaj že odstranili oziroma izničili. Prosimo, da za nadaljnje poskuse uporabljate peskovnik, saj bodo poskusi znotraj člankov hitro odstranjeni. Navodila za pravilno prispevanje k Wikipediji boste našli v uvodu v Wikipedijo. --Tone 11:53, 24 oktober 2006 (CEST)

Hvala.

Kako si naj uredim stran.?? Potrebujem pomoč

Kako se podpisujem?

Sledi povezavi: http://sl.wikipedia.org/w/index.php?title=Uporabnik:Arkantan&action=edit ali pa klikni na zavihek uporabniška stran in klikni uredi. Podpišeš se pa z nizom --~~~~, eden od gumbov v zgornji vrsti. LP --Tone 11:58, 24 oktober 2006 (CEST)

Hvala

Wiki
Dobrodošli, Arkantan!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


en: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
fr: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

Ghdf23e 17:06, 31 oktober 2006 (CET)

Najlepša hvala za dobrodošlico. Sedaj delujem več na italijanski WP. Stvar že zelo obvladam. Za pozdrav ti bom dal nekaj priznanj. LP -Arkantan 17:09, 31 oktober 2006 (CET)

Nasveti[uredi kodo]

Zgoraj si spraševal kako se podpisuješ, zato ti bom "nalepil" še nekaj drugih nasvetov.

Wikipedija je obsežen projekt, v katerem se zlahka izgubiš. Zato je na vsaki strani spletišča levo zgoraj na razpolago povezava na stran za pomoč.

Za začetek si lahko prebereš uvodna navodila za urejanje in spreminjanje strani projekta. Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik.

Na pogovornih straneh, ne pa tudi v člankih, se podpisuj. Podpišeš se s štirimi tildami, takole: ~~~~.

Svetujem ti, da se seznaniš tudi s pravili in smernicami projekta:

Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/-a oziroma dodal/-a v članke. Vendar pri tem natančno upoštevaj stroga pravila glede uporabe slik in spoštuj avtorske pravice.
Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš itd.)

Če imaš še katero vprašanje:

  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.

Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko veselja pri delu!

  LP, --Miha 17:31, 31 oktober 2006 (CET)

Ko podeljuješ priznanja, to označi tudi v ustreznem seznamu, kot nalagajo pravila. LP, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 08:46, 1 november 2006 (CET)

Priznanja[uredi kodo]

Arkantan, priznanja boš začel deliti čez čas, ko boš tukaj pokazal kaj konkretnega. --Andrejj 08:57, 1 november 2006 (CET)

Saj še bom... Ne briši mi prosim priznanj. Menim, da so si jih zaslužili vsi, ki so jih od mene dobili. Tebi ga nameravam še dati. LP Arkantan 16:29, 1 november 2006 (CET)

Če misliš, da si prišel na Wikipedijo samo zato, da boš podeljeval priznanja, se krepko motiš. Morali bi uvesti pravilo, enako, kot je za glasovanja. In, kot lahko vidimo, nisi urejal še nobenega članka, ampak samo vandaliziral in podeljeval priznanja, zato, ker te je pač nekdo pozdravil. --Domen 16:55, 1 november 2006 (CET)
Wikipedija je spletna enciklopedija in ne forum, blog ali pa prostor za podeljevanje priznanj. Zelo bomo veseli, če napišeš kakšen članek npr. Priznanje. Lp, --Miha 17:41, 1 november 2006 (CET)

Brisanje vsebine pogovorne strani[uredi kodo]

Brisanje vsebine pogovornih strani ni zaželeno. --IP 213 23:08, 2 november 2006 (CET)