Uporabniški pogovor:89.143.123.161

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Državnozborske volitve v Sloveniji 2018[uredi kodo]

Pozdravljen. Upoštevaj prosim, da spletne ankete niso merodajne, ker jih je možno preveč enostavno prirediti, zato se lahko sklicujemo le na sekundarne vire. Upoštevaj tudi, da Wikipedija ni medij za objavljanje takih cenenih floskul za strankarsko propagando. Te spadajo kvečjemu na kak forum, ki jih je po spletu res ogromno, zato prosim raje najdi kakšnega od njih. Lahko razpravljaš o spornem dodatku na Pogovor:Državnozborske volitve v Sloveniji 2018 in poskušaš doseči konsenz za vnos v kakšni primernejši obliki, če pa boš nadaljeval z urejevalskimi vojnami, ti bomo morali preprečiti urejanje. — Yerpo Ha? 15:20, 6. januar 2018 (CET)

Za začetek za tri dni. Nekaj čtiva za domače branje v tem času: Wikipedija:Kaj Wikipedija ni, Wikipedija:Preverljivost in Wikipedija:Nepristranskost. Ob nadaljnjih poskusih cenene propagande v slovenski Wikipediji sledijo daljše blokade. — Yerpo Ha? 07:06, 9. januar 2018 (CET)


To je pogovorna stran brezimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali pa ga ne uporablja. Zaradi tega moramo uporabiti IP-naslov za njihovo ugotavljanje istovetnosti. Takšen IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste brezimni uporabnik in menite, da so nepomembne pripombe namenjene vam, prosimo ustvarite račun ali pa se vpišite, da preprečite zmedo z drugimi nepodpisanimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]