Uporabniški pogovor:86.58.12.169

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Wiki
 Dobrodošli na slovenski Wikipediji! Opazili smo, da dejavno sodelujete. Morda preberete uvod in premislite o prijavi, s čimer si boste lahko prilagodili svoj uporabniški vmesnik, hkrati pa vam bo to omogočilo lažje sporazumevanje z wikipedisti. Poleg tega vaši prispevki ne bodo več pripisani brezimnemu IP-naslovu, temveč vašemu uporabniškemu imenu. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje, lahko pa jih tudi postavite Pod lipo.

en: Welcome to the Slovene Wikipedia! Please, create an account or log in, if you already have one. You don't speak Slovene? Visit the Embassy.
fr: Bienvenue sur le Wikipédia en Slovène! Vous êtes invité à vous identifier ou se connecter, si vous avez déjà votre compte. Vous ne parlez pas Slovène? Visitez l'Ambassade.

--Tone 14:33, 18 januar 2006 (CET)

Ob obilici zanimivih prispevkov vas vabim k prijavi. LP --Tone 18:28, 23 januar 2006 (CET)

Slog[uredi kodo]

Prosil bi, da ne odstranjuješ predloge, dokler razlogi, navedi v predlogi, niso bili odstranjeni. Nekaj slogovnih smernic: pri notranjih povezavah je potrebno paziti, kam se stvari povezujejo (npr. je razlika med državo - geopolitičen pojem in Državo - Platonovim delom). Dogovorjeno je, da se uporablja »tak navedek« in ne "tak",... Več povezav o takih stvareh je navedenih v zgornji pozdravni predlogi. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 22:20, 23 januar 2006 (CET)

Viri[uredi kodo]

Prosim, da navedeš vire za svoje trditve.--Irena 19:06, 12. januar 2013 (CET)


To je pogovorna stran brezimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali pa ga ne uporablja. Zaradi tega moramo uporabiti IP-naslov za njihovo ugotavljanje istovetnosti. Takšen IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste brezimni uporabnik in menite, da so nepomembne pripombe namenjene vam, prosimo ustvarite račun ali pa se vpišite, da preprečite zmedo z drugimi nepodpisanimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]