Uporabniški pogovor:193.2.244.27

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Wiki
 Dobrodošli na slovenski Wikipediji! Opazili smo, da dejavno sodelujete. Morda preberete uvod in premislite o prijavi, s čimer si boste lahko prilagodili svoj uporabniški vmesnik, hkrati pa vam bo to omogočilo lažje sporazumevanje z wikipedisti. Poleg tega vaši prispevki ne bodo več pripisani brezimnemu IP-naslovu, temveč vašemu uporabniškemu imenu. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje, lahko pa jih tudi postavite Pod lipo.

en: Welcome to the Slovene Wikipedia! Please, create an account or log in, if you already have one. You don't speak Slovene? Visit the Embassy.
fr: Bienvenue sur le Wikipédia en Slovène! Vous êtes invité à vous identifier ou se connecter, si vous avez déjà votre compte. Vous ne parlez pas Slovène? Visitez l'Ambassade.


--AndrejJ (pog., prisp.) 15:40, 27 februar 2006 (CET)

Vojna zvezd[uredi kodo]

Prosim, ne dodaja vsebine v članke Filmi, Igrice , ... ampak naj bo v glavnem članku! --AndrejJ (pog., prisp.) 16:03, 27 februar 2006 (CET)

Še enkrat: ne dodajaj članka Vesoljske ladje, ta naslov je presplošen ampak dodaj vsebine v glavni članek. --AndrejJ (pog., prisp.) 12:21, 2 marec 2006 (CET)

Ta računalnik je za eno uro blokiran, ker ne upoštevaš navodil. --AndrejJ (pog., prisp.) 12:26, 2 marec 2006 (CET)


Prosim vsa vozila dodaj v Seznam vozil v Vojni zvezd! --AndrejJ (pog., prisp.) 09:50, 6 marec 2006 (CET)


To je pogovorna stran brezimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali pa ga ne uporablja. Zaradi tega moramo uporabiti IP-naslov za njihovo ugotavljanje istovetnosti. Takšen IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste brezimni uporabnik in menite, da so nepomembne pripombe namenjene vam, prosimo ustvarite račun ali pa se vpišite, da preprečite zmedo z drugimi nepodpisanimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]