Pogovor:Zvonko Kovač

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
WikiProjekt Slovenski literarni zgodovinarji  
Ta članek je v delokrogu projekta WikiProjekt Slovenski literarni zgodovinarji, sodelovalnega prizadevanja za izboljšanje pokritosti člankov Slovenski literarni zgodovinarji v Wikipediji. Če želite sodelovati, obiščite projektno stran, kjer se lahko pridružite razpravi in si ogledate seznam odprtih opravil.
 

Zdravo! Pri seminarju smo se dogovorili, da naj bibliografija ne vsebuje več kot 10 enot (prispevki v raznih revijah, ki obsegajo le 3 strani ponavadi ne upoštevamo). A. Ozebek 12:49, 10 april 2007 (CEST)

Živjo! Pri bibliografiji naštevaš enote, povezane z literarno vedo, ki si jih že prej omenila, Jaz bi jih pustila samo v bibliografiji, zgoraj bi jih zbrisala, da se ne bi ponavljalo. Lp, Mojca

Lep pozdrav obema! Pri bibliografiji sem res presegla dogovorjeno število enot, vendar smo se na moji predstavitvi dogovorili, da ne brišem ničesar. Škoda bi bilo omejiti podatke potem, ko sem jih že navedla in izpisala iz cobissa. Stran sem delno preuredila, pri čemer sem upoštevala tudi Mojčin predlog, naj strokovnih del, ki sem jih v članku že navedla, v nadaljevanju ne ponavljam.