Pogovor:Oskar Böhm

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Na Wikipedijo sem naložila prispevek o Oskarju Böhmu. Upoštevala sem vsa pravila o urejanju besedil na Wikipediji, na katera sem bila opozorjena. Vnesla sem vse povezave in delo Oskarja Böhma je možno navsezadnje preveriti tudi na Cobissu in na seznamu zaslužnih profesorjev Univerze v Ljubljani.

Kljub temu je prispevek še vedno opremljen z:

   Članek ne navaja nobenega medbesedilnega sklica ali vira. Prosimo, pomagajte ga izboljšati z dodatnimi zanesljivimi viri. Vsa sporna vsebina, ki ni preverljiva, se sme kadar koli odstraniti. 
   Ta članek potrebuje čiščenje. Pri urejanju upoštevaj pravila slogovnega priročnika. Razlog za čiščenje ni podan. Prosimo, da nam pomagaš izboljšati ta članek. 

Kaj moram še storiti, da se to odstrani?

Lučka Böhm


Kar se sloga tiče, naslovi poglavij in še nekaj malenkosti niso po smernicah, to lahko jaz počistim tekom dneva. Večji problem je pomanjkanje virov - samodejni seznami tipa COBISS niso dovolj, navesti bi bilo treba objavljene publicistične in/ali strokovne zapise drugih avtorjev o njemu, s katerimi je možno potrditi zapisane podatke. Vnos v seznamu zaslužnih profesorjev UL je ok, a je uporaben le za podporo konkretne trditve o nazivu zaslužnega profesurja. Več na Wikipedija:Preverljivost in Wikipedija:Navajanje virov. — Yerpo Ha? 11:45, 6. junij 2018 (CEST)[odgovori]