Pogovor:Jože Pogačnik (literarni zgodovinar)

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
WikiProjekt Slovenski literarni zgodovinarji  
Ta članek je v delokrogu projekta WikiProjekt Slovenski literarni zgodovinarji, sodelovalnega prizadevanja za izboljšanje pokritosti člankov Slovenski literarni zgodovinarji v Wikipediji. Če želite sodelovati, obiščite projektno stran, kjer se lahko pridružite razpravi in si ogledate seznam odprtih opravil.
 

Opombe[uredi kodo]

draga barbara, za zdaj naslednje pripombe: podatki o rojstvu so dvakrat dodati kraj smrti maribor in kraj groba mirogoj v zagrebu povezava na herder-preisse in akademie der wissenschaften zu goettingen naj kaže na nemško wikipedijo teorije književnosti --> literarne teorije ambasador znanosti naj kaže na bodoče geslo v wikipediji, ne na splet dodati, da se je 1992 umaknil pred vojno na hrvaškem v slovenijo urediti knjižne naslove tako, da se navedbe ne bodo ponavljale v seznamu literature na križiščih zgodovine ni v knjigi o josipu stritarju dodati mariborski zbornik o jožetu pogačniku, ur. miran štuhec 2006 med viri popraviti naslov prve navedbe izbrisati SBL v glej tudi zbrisati ga s seznama jezikoslovcev, dodati seznam slovenskih univerzitetnih učiteljev

lp, miran hladnik

Filozofska fakulteta v Novem mestu[uredi kodo]

»Leta 1969 je na Filozofski fakulteti v Novem mestu postal docent...« ? Ali je tam učil v prihodnosti, ali pač takšna ustanova obstaja? Ziga 19:34, 15 februar 2007 (CET)

V Novem mestu premoremo zaenkrat (2007) samo Visoko šolo, morda kako drugo Novo mesto?--Andrejj 20:12, 15 februar 2007 (CET)