Pogovor:Glagolica

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Članek je v postopku ponovnega pregleda, s katerim bi radi ugotovili, ali še ustreza standardom za izbrane članke. Prosimo, pomagaj nam pri tem in ga komentiraj ali pa ga kar pogumno izboljšaj. Če je članek iz začetnega pregleda že prešel med kandidate za odvzem oznake izbranega članka (PROO), lahko podpreš ali nasprotuješ odstranitvi oznake.


Pripombe[uredi kodo]

Članek je zelo zanimiv, imam pa nekaj pripomb:

  • Članek je enak onemu na [1], ampak domnevam, da ga je sem poslal avtor (Marino Pavletič)?
  • Če se vpišemo z nekim uporabniškim imenom, lahko drugi vidijo, da smo to naredili mi, pa tudi prilagodimo lahko izpis - osnovni dostop tega ne omogoča.
  • V naši Wikipediji ni navada, da bi se avtorji podpisovali v sam članek, ker se ta navadno tudi še dopolni in pregnete in je torej skupno delo pod licenco GFDL. Kdo je avtor česa, se lahko vedno vidi v "zgodovini strani".
  • Slike, ki jih lahko uporabimo v Wikpediji, lahko naložimo z ukazom "Naložite datoteko" (tistih, ki jih ne smemo uporabljati, malce po gandhijevsko pač ne vključimo). To je bolje kot <img src="..."> tudi zato, ker lahko čez par let slika s kje drugje izgine, tu pa jo imamo še vedno.

Sicer pa vse pohvale! --romanm 13:18, 2 jun 2004 (CEST)

Kopija tega članka (pa tudi še več dodatnik informacij) je tudi na moji spletni strani [2]. To je moj prvi članek za Wikipedijo, zato se opravičujem za nerodnosti. Marino Pavletič

Ne razumem čisto točno, kaj je zdaj s podpisom... mogoče naj stran navedemo kot vir? Slej ko prej bo namreč prišel nekdo, ki bo popravil še kaj več kot slog (heh) in potem vse skupaj ne bo več avtorsko delo Marina Pavletiča... --Missmarple 23:11, 4 nov 2004 (CET)

Sem navedel kot vir. --xJaM 23:28, 4 nov 2004 (CET)