Pogovor:Breda, Nizozemska

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Did You Know Vnos iz članka Breda, Nizozemska je bil predstavljen na Glavni strani Wikipedije v razdelku »Ste vedeli, da ...?« 6. avgust 2012. Vnos se je glasil:
Wikipedia


Poimenovanje[uredi kodo]

Kolikor vem je dogovor, da toponime pišemo v slogu - za ta primer: »Breda, Nizozemska«, in ne kot sedaj 'Breda (mesto)'. Ali se prestavi? Takšen način pa rabimo pri drugih razločitvah - npr. jezik, Kos ipd. --xJaM (pogovor) 12:28, 6. avgust 2012 (CEST)

Sem za preimenovanje ... Breda je sicer na Nizozemskem tako mesto kot občina; prav tako pa se nahaja v Španiji, Franciji, ZDA, ... --Pinky sl (pogovor) 18:53, 6. avgust 2012 (CEST)
Dobro bi bilo preimenovati čim prej, da se slabo poimenovanje ne širi; jaz sem sledil vpisu v Breda (razločitev), ki je že od leta 2005. Ali obstoji kak program, ki vnese spremembo tudi v povezane članke? Zaenkrat se vse povezave vsebinsko nanašajo na Breda, Nizozemska.--Pandrej (pogovor) 16:27, 21. avgust 2012 (CEST)
Če se ti zdi, da je preveč dela, in se res vse povezave nanašajo na nizozemsko Bredo, dregni Sportija, ki lahko avtomatsko popravi povezave s svojim botom. — Yerpo Ha? 16:30, 21. avgust 2012 (CEST)