Pogovor:Blizzard

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Klemen, ta geografska škrnina je glede na uporabljene barve "nagravžna". Janez Novak 15:22, 25 dec. 2004 (CET)

Vem, to je bil moj namen. Ko jo bodo ljudje videli, si bodo prizadevali dopolniti članek, samo da jo bodo lahko odstranili. Resno, zaradi črnega ozadja pri sliki nisem imel druge možnosti, kot črne barve za ozadje. Izbral pa sem rumeno za pisavo, ker se je najbolje videla. Lahko pa seveda jo popraviš in ustvariš boljše barvne pogoje. Lp, --Klemen Kocjancic 15:38, 25 dec. 2004 (CET)
Kaj pa če bodo raje odstranili Wikepedijo iz "Favorites", "Priljubljen" in kako se že imenujejo taki seznami na brkalnikih? Janez Novak 15:45, 25 dec. 2004 (CET)
Zdaj pa že malo pretiravaš, da bi ljudje nehali hoditi na stran zaradi škrbine... Vseeno, imaš možnost in proste roke, da jo sam popraviš in s tem pripomoreš k večjemu številu uporabnikov. LP, --Klemen Kocjancic 15:54, 25 dec. 2004 (CET)

Овде је Словенија[uredi kodo]

Tale »blizard« je pa zagotovo angleški blizzard. Po naše se mu reče snežni vihar ali metež. Predlagam, da ga pobrišemo. --romanm (pogovor) 22:09, 28 dec. 2004 (CET)

Blizzard je tudi 'huda' programerska hiša, ki je ustvarila vsaj Warcrafte. Ni najbolje, da ga pobrišemo, bolje bo če ga prestavimo, ker je avtor Klemen. 'Sori', avtor ni Klemen, temveč Janez. On se bo pa sploh jezil, če ga pobrišemo!! --xJaM 22:12, 28 dec. 2004 (CET)


V Vsevedniku je blizard, na žalost nisem preveril še v SSKJ, tam je blizzard. Pa če bo večina za brisanje posameznih vetrov (ne iz ozračja ampak iz Wikija) ne bom imel nič proti. Samo porem mora "izginiti" vrsta Klemenovih "biografskih" člankov pa še marsikaj. Sem pa se resno razburil (neprimerno) ob nekomentiranem in neprediskutiranem brisanju. Prestavljam! Posamezni vetrovi imajo pač svoja imena (tudi vrtinčasti različna glede na to kje "razgrajajo"). Prisim, naj nekdo pobriše blizard. LP

nwAwak
iianz

Janez Novak 23:52, 28 dec. 2004 (CET)