Money Can't Buy

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Promocijski poster za koncert Money Can't Buy

Money Can't Buy je bil koncert Kylie Minogue, na katerega so lahko prišli le povabljenci in ki so ga organizirali v sklopuj promocije njenega albuma Body Language (2003) v areni Hammersmith Apollo v Londonu, Anglija. Samo za pripravo odra za ta koncert so porabili milijon £, vstopnice pa niso bile na voljo za prodajo.[1] Koncert so kasneje izdali na DVD-ju, in sicer pod imenom Body Language Live.[2]

Seznam pesmi[uredi | uredi kodo]

Akt 1: Pariz ponoči

Akt 2: Bardello

Akt 3: Elektro

Akt 4: Na kolesu

EP[uredi | uredi kodo]

Money Can't Buy
Mini album:
Izdan10. februar 2004
Posnet2003
Slogpop, dance-pop
Dolžina14:48
ZaložbaParlophone
Kronologija: Kylie Minogue
Other Sides
(1998)
Money Can't Buy Darling
(2007)

V omejeni izdaji je trgovina Target v Združenih državah Amerike izdala EP s tremi pesmimi. Izdali so ga 10. februarja 2004 in ponujali so ga zastonj vsem kupcem albuma Body Language.

Seznam pesmi[uredi | uredi kodo]

Št.NaslovDolžina
1."Can't Get You Out of My Head" (v živo)7:02
2."Slow" (v živo)3:24
3."Red Blooded Woman" (v živo)4:22
Skupna dolžina:14:48

DVD[uredi | uredi kodo]

Glavni članek: Body Language Live.

Kasneje so pod imenom Body Language Live izdali tudi DVD z dokumentarnim filmom o nastajanju koncerta, promocijskimi videospoti za pesmi »Slow«, »Chocolate« in »Red Blooded Woman«, galerijo fotografij in vizualnimi nastopi s pesmima »Slow« in »Chocolate«, posnetimi z več različnih kotov. DVD je vključeval tudi PC ROM s spletno stranjo in ozadji za računalniške zaslone.

DVD je ob izidu postal drugi najbolje prodajani DVD v Mehiki tistega tedna in za 10.000 prodanih izvodov prejel zlato certifikacijo; ob izidu v Braziliji je samo v prvem tednu prodal 5.000 izvodov.

Glej tudi[uredi | uredi kodo]

Literatura[uredi | uredi kodo]

  1. »Barco MiPIX in LED izdata ekskluzivni Kyliejin koncert«. barco.com. Pridobljeno 10. maja 2008. (angleško)
  2. Rashbaum, Alyssa (7. september 2004). »Nove izdaje: Kurupt, Kylie Minogue, Macy Gray, Matthew Sweet & več«. mtv. Pridobljeno 10. maja 2008. (angleško)