Uporabniški pogovor:Elmaagent1

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Dobrodošel v Wikipediji, Elmaagent1. Čeprav je vsakdo dobrodošel pri urejanju te enciklopedije, se zdi, da si povezan z ljudmi ali stvarmi, o katerih si pisal v članku Jan Pance - zaradi tega si mogoče v konfliktu interesov.

Za vse urejevalce velja pravilo o nepristranskosti. Ljudje, ki so tesno povezani s témo, imajo o njej pogosto popačen pogled, zaradi česar lahko nenamerno nastane pretirano laskav ali omalovažujoč članek. Članka o temi, s katero si tesno povezan, ti ni prepovedano spreminjati, toda biti moraš še posebej pozoren, da so tvoja urejanja preverljiva z zanesljivimi viri in napisana brez predsodkov.

Če si tesno povezan s témo, je tukaj nekaj načinov, kako lahko zmanjšaš tveganje za nastanek problemov:

  • Vzdrži se ali pa z veliko previdnostjo urejaj oz. ustvarjaj članke, ki so povezani s teboj, tvojo organizacijo ali tvojimi tekmeci, kot tudi z njihovimi projekti in proizvodi.
  • Raje predlagaj izboljšave na pogovorni strani članka, da jih lahko vnese kdo od nevpletenih urejevalcev.
  • Bodi pozoren na razprave o izbrisu. Vsakdo lahko zagotavlja informacije o neodvisnih virih v razpravah za izbris, toda izogibaj se zavzemanju za izbris člankov o tvojih tekmecih.
  • Izogibaj se ustvarjanju povezav na članke v Wikipediji in spletne strani sebe ali svoje organizacije v drugih člankih (glej Wikipedija:Smetenje).

Prosimo, da se seznaniš z ustreznimi pravili in smernicami, še posebno s tistimi, ki se tičejo nepristranskosti, preverljivosti informacij in avtobiografij.

Yerpo Ha? 10:27, 8. februar 2019 (CET)[odgovori]

Pozdravljeni, smo agencija Starnow, podatki o Janu Pance so preverjeni, saj smo se pozanimali pri medijih. Hvala in lep pozdrav Star Now Hvala -Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:Elmaagent1 (pogovorprispevki) 21:01, 8. februar 2019‎.

Nismo se dobro razumeli. Če imaš poslovno povezavo z njim, se prosim vzdrži pisanja o njem. Ne glede na "preverjenost" (ni isto kot preverljivost, mimogrede). Bo šlo? — Yerpo Ha? 21:36, 8. februar 2019 (CET)[odgovori]

Zravo,enkrat ste mu že zbrisali stran, tokrat mu ne, kaj imate proti njemu? Drugače pa ta Wikipedia mora ostati, saj to stran urejamo mi in ne on . Lp. Da s ne bomo razumeli napačno g. Jernej, mi Vas spoštujemo in ne islimo nič slabega o vas g. Jernej . Lp. Star Now -Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:Elmaagent1 (pogovorprispevki) 11:42, 9. februar 2019‎.

Nič nimam proti njemu, pač proti tvojemu načinu dela in komunikacije. Za začetek, prosim nehaj govoriti o sebi v množini. In na pogovornih straneh se po dogovorih tikamo, da je bolj kolegialno vzdušje, tudi mene ni treba vikati. Če si predstavnik agencije, ki ima poslovno povezavo s subjektom članka, to prosim navedi po pravilih o konfliktu interesov. Potem se lahko pogovarjamo o članku in če ta članek zadostuje kriterijem Wikipedije. Kar se njega osebno tiče, sem mu pred par leti jasno razložil, da njegovi prispevki niso bili ok in na kak način niso bili ok. Odzval se je tako, da mi je začel groziti z vplivnim stricem (glej tudi [1]) in na ta način seveda ne bo dosegel svojega. In seveda tud

i brisanje komentarjev z njegove pogovorne strani ne bo šlo skozi. — Yerpo Ha? 11:59, 10. februar 2019 (CET)[odgovori]

Okej, se razumemo, Jan nam je preden smo se sestali z njim in starši povedal za tebe in za dogodek. Sam nam je rekel, da se Vam opravičuje in ker ste dr. na NIB lahko se pride tja osebno opravičit zaradi dogodka, da bo stvar pomirjena. Glede Wikipedie starši so želeli in Jan je zdaj član mednarodne agencije. -Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:Elmaagent1 (pogovorprispevki) 12:12, 10. februar 2019‎.

Ni treba, sprejmem, če mi on to napiše osebno na pogovorno stran. A glede Wikipedije želja staršev in agencija na žalost nista dovolj. Naj vzame Wikipedijo kot ogledalo svoje prepoznavnosti - t.j. počaka, da bo vsebino o njem napisal kdo drug, ki z njim ni družinsko ali poslovno povezan. Edino na ta način lahko zagotovimo objektivnost. — Yerpo Ha? 12:27, 10. februar 2019 (CET)[odgovori]

Zakaj nista dovovlj? Mi nismo z njim poslovno povezani. Samo prosili smo za dovolenje staršev. Drugače ni edini otrok, ki ima Wikipedijo pod našo agencijo. -Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:Elmaagent1 (pogovorprispevki) 21:43, 10. februar 2019‎.

Pardon, šele zdaj videl odgovor. Zakaj nista dovolj, razlagajo strani, polinkane zgoraj. Si kaj od tega sploh prebral(a)? Drugače pa, glede na zgornjo izjavo, ker verjetno agencija ni dobrodelna ustanova in ne počne tega zastonj, te pozivam, da jasno opredeliš na uporabniški strani:
  1. svojo vlogo v agenciji
  2. da dobivaš denarno kompenzacijo za svoje aktivnosti tukaj
  3. katere ljudi s članki v Wikipediji pokriva agencija
V nasprotnem primeru direktno kršiš pogoje uporabe, kar je lahko podlaga za blokado tega uporabniškega računa in vseh ostalih povezanih. — Yerpo Ha? 10:56, 2. marec 2019 (CET)[odgovori]

Ker očitno tole ne vodi nikamor, sem članek predlagal za brisanje. Razprava je tukaj. — Yerpo Ha? 21:43, 23. maj 2019 (CEST)[odgovori]

Jan Pance je vreden omembe na Wikipedii, saj je znana osebnost. Moja vloga v agenciji je ustvarjanje WIKIPEDI in IMBD. Agencija pokriva slovenske mladinske igralce, gledališke in filmske igralce. Vsi ,ki imajo za seboj 2 tv - serije in najmanj 2 filma jim začnemo ustvarjati WIKIPEDIO na željo njega samega ali njihovih staršev. Dobivam denar za mojo opravljeno delo na WIKIPEDII,IMBD. -Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:Elmaagent1 (pogovorprispevki) 22:28, 24. maj 2019‎.

Če je znana osebnost, potem ne bo problem najti enega ali raje več netrivialnih omemb v novinarskih člankih (torej da članek govori o njemu, ne da ga samo bežno omenja) kot zahtevajo pravila na Wikipedija:Pomembnost. Če želiš, da članek ostane, najdi in navedi to. Ne pa članka na siol.net, v katerem še omenjen ni. Želje igralcev oz. njihovih staršev tukaj ne igrajo nobene vloge. Poleg tega, ne odstranjuj okvirčka z obvestilom o predlogu za izbris dokler razprava ni končana. — Yerpo Ha? 07:56, 25. maj 2019 (CEST)[odgovori]
In če še enkrat brišeš okvirček z obvestilom, bo sledila blokada. Zadnje opozorilo. — Yerpo Ha? 11:31, 25. maj 2019 (CEST)[odgovori]

Yerpo, lahko ga pri člankih delno omenja. Jan Pance je v Sloveniji zelo znan mladinski igralec. Njegova serija, v kateri je igral glavno vlogo gre letos na oskarje. Jan je bil nominiran s strani podelitve nagrad. To so sporočili nam. P. S. Noben slovenski medij razen naše agencije ne ve za to. Ko pride v javnosti dodam tudi ta članek. Govorili smo z Janom, ki je bil pri nas ter sem mu pokazala pogovor z Vami. Rekel je : " Kdo misli, da je da vsem teži okolo Wikipedie. Rekel je še, da če bil nekdo iz Turčije ustvaril Wikipedio o njem bi tudi težili? To Vas želi uprasat. P. S. Mi imamo vso pravico, da ustvarimo Wikipedio o kateri koli osebi, ki je imela več kot 2 seriji in 2 filma. Zato prosim kontakti raje našega direktorja.

Tvoja pravica ni nad Wikipedijinimi pravili (povezav do njih sem dal že kar precej). Ko bo kak medij vedel za njegove dosežke, se lahko pogovarjamo o članku, to sem tudi zelo jasno napiasl. Zaenkrat torej tri dni pavze zaradi odstranjevanja okvirčka o debati glede izbrisa kljub opozorilu, za vsak naslenji tak poseg bo pavza eksponentno daljša. — Yerpo Ha? 08:58, 26. maj 2019 (CEST)[odgovori]

Mediji seveda vedo za njegove dosežke na področju filma in serij. Objaviti ne smejo še v javnosti zaradi pravil. Kaj naj potem storimo. -Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:Elmaagent1 (pogovorprispevki) 11:35, 26. maj 2019‎.

Počakamo, da bodo vsaj kje objavljeno. Do takrat pa članek ne spada v Wikipedijo. — Yerpo Ha? 15:15, 26. maj 2019 (CEST)[odgovori]

Opostite, amapk spada tudi naš Matic Jamar ima WIKIPEDIO in nima nič napisano o dosežkih v medijih. Je namreč tudi naš. Če tudi on nima (Matic) in Jan bo članek ostal. Jan ima tik z enim najbolj slavnim turškim igralcem (Erkan Petekkaya) , on je pred kratkim objavil članek o njem in to bomo upoštevali kot medij. -Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:Elmaagent1 (pogovorprispevki) 21:43, 26. maj 2019‎.

Kakšno Wikipedio "ima" Matic Jamar? V nobeni Wikipediji v nobenem jeziku ne najdem nič o njem. Drugače pa se nisva dobro razumela. Članek bo ostal, če bo skupnost tako odločila na podlagi pravil in drugih obstoječih dogovorov v razpravi o izbrisu. — Yerpo Ha? 21:58, 26. maj 2019 (CEST)[odgovori]