Uporabniški pogovor:ESDPV

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Lep pozdrav!

ESDPV, dobrodošel/-la v Wikipediji! Zahvaljujemo se ti za tvoj prispevek. Upamo, da ti bo tukaj všeč in da se boš odločil/-la ostati. Žal eno ali več tvojih na novo ustvarjenih gesel, kot je Skrivnost starega mostu, ne ustreza pravilom Wikipedije in bo kmalu izbrisano.

Obstaja stran o ustvarjanju člankov, poimenovana Vaš prvi članek, ki si jo morda želiš prebrati, za lažje uvajanje v wikipedijsko skupnost pa ti najprej priporočamo branje uvoda v Wikipedijo. Tukaj je še nekaj dobrih povezav za nove uporabnike:

Upamo, da ti bo prijetno tukaj med Wikipedisti! Prosimo, da se na pogovornih straneh podpišeš s štirimi tildami, takole: ~~~~. To bo avtomatično ustvarilo tvoje ime in datum. Če imaš še kakšno vprašanje, me lahko vprašaš na moji pogovorni strani. Še enkrat prijazen pozdrav! —  MZaplotnik prispevki 22:47, 16. avgust 2012 (CEST)[odgovori]

Problemi z avtorskimi pravicami v članku Skrivnost starega mostu‎[uredi kodo]

Prosimo vas, da ne dodajate besedila, ki ga niste napisali sami. Vaš prispevek v članku Skrivnost starega mostu‎ smo žal morali izbrisati, saj je del spletne strani, dostopne na naslovu http://spanske-serije.com/?p=4336.

Če ste avtor dodanega besedila oz. imate dovoljenje za objavo pod določili licence Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0, vas prosimo, da to napišete na pogovorni strani članka, ki se nahaja na naslovu Pogovor:Skrivnost starega mostu‎, in nam pošljete e-pismo z dovoljenjem za objavo na naslov permissions-sl@wikimedia.org. Za navodila glej Wikipedija:Dokazilo o dovoljenju za objavo. Če besedilo ustreza ostalim smernicam Wikipedije, ga bomo z veseljem obnovili.

Hvala za razumevanje in za nadaljnje prispevke k Wikipediji.