Uporabniški pogovor:1~slwiki

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
 Dobrodošli na slovenski Wikipediji! Opazili smo, da dejavno sodelujete. Morda preberete uvod in premislite o prijavi, s čimer si boste lahko prilagodili svoj uporabniški vmesnik, hkrati pa vam bo to omogočilo lažje sporazumevanje z wikipedisti. Poleg tega vaši prispevki ne bodo več pripisani brezimnemu IP-naslovu, temveč vašemu uporabniškemu imenu. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje, lahko pa jih tudi postavite Pod lipo.

You don't speak Slovene? Welcome, visit embassy.

Prosim, da si prej malo pregledaš pravila in druge članke, in da prenehaš izdelovati članke v smislu: Najboljša tunina!!. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 22:50, 21 april 2006 (CEST)

Sori sem nov tukaj. Ta nepodpisani komentar je dodal/-a 1 (pogovor • prispevki)

Hm, ja. Poglej si malo, kako so narejeni ostali članki. --Ziga 23:13, 21 april 2006 (CEST)

Kqteri? Ta nepodpisani komentar je dodal/-a 1 (pogovor • prispevki)
Poglej, denimo, izbrane članke in izbrane osebe. Če želiš napisati samo kratek članek, takoimenovano »škrbino« pa poglej Wikipedija:Popolni škrbinski članki. Sicer pa: Dobrodošel na straneh slovenske Wikipedije! Domnevam, da je tvoj vzdevek povzet po enem od glavnih likov iz Alana Forda? :-) --romanm (pogovor) 08:14, 22 april 2006 (CEST)