Wikipedija:Predlogi za izbrani članek/Dinozaver

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Dinozaver[uredi | uredi kodo]

Predlagam Dinozaver. Sicer je moj članek, preveden iz en, ampak mislim, da lepo nasledi serijo geografskih, vojaških in matematično fizikalnih. --Tone

Zanimiv članek, v katerem pogrešam omembo morebitnih najdišč dinozavrov v Sloveniji in bližnji okolici (menda so bili na Krasu in v Istri). PMSM je za izbran članek prednost, če je članek relativno star in če ga je urejalo več ljudi, a sama tematika dinozavrov je zanimiva, in je na glavni strani, kolikor vem, nismo omenjali od julija 2004, ko je bil izbran članek o ptičih a smo ga na glavni strani ravnokar imeli med zanimivostmi. ... Verjetno ne bo hudega, če še malo dozori. --romanm (pogovor) 22:54, 30 september 2005 (CEST)
Dinozavre s slovenskim pasožem sem omenil. Če ima kdo še kakšno slovensko povezavo, naj jo prosim doda, sicer pa nimam pripomb. Prav tako je minilo že nekaj mesecev odkar so bili dinozavri med zanimivostmi, tako da je morda spet čas, ko bo na vrsti kakšna paleontološka tema. --romanm (pogovor) 01:00, 17 januar 2006 (CET)