Wikipedija:Predlogi za izbrani članek/Ante Pavelić

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Ante Pavelić[uredi | uredi kodo]

Spet en »moj« članek. Sicer ne vem glede na fašistično delovanje ... da ne bi bilo nesporazumov o kakšni propagandi?--Rude 08:51, 27 junij 2006 (CEST)

Članek je obsežen in lepo urejen, ampak ga moram še podrobno prebrat. Lahko se pa marsikdo obregne obenj, če bi se pojavil na glavni strani kot izbrani. V isto kategorijo potencialno spornih oseb z dobrimi članki bi sodil recimo še Lukašenko. Potreben je posvet pred izborom, nič forsirat. --Tone 15:20, 19 avgust 2006 (CEST)

Trenutno je notri še nekaj rdečih slik, pa rajši bi videl tudi enakomerno razporejenost slik (zdaj ena na vrhu, nekaj časa nič, potem pa spet). Dokler je članek nepristranski in zgodovinsko točen, ni nobene panike. lP, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 17:02, 4 november 2006 (CET)

Članek je daleč od nepristranskega in zgodovinsko točnega - prej je to le 'glantz' kateri bi najbrź navdušil Paveliča če bi bil źiv danes in če bi ga prebral.
Manjkajo viri, pa razširiti bi bilo treba razdelek o pisateljskem delu. --Eleassar pogovor 13:57, 22 november 2006 (CET)
Pisatelj?!?! Enako kot humanist.