Wikipedija:Predlogi za brisanje/Wikipedija:WikiProjekt Slovenska mladinska književnost

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Wikipedija:WikiProjekt Slovenska mladinska književnost[uredi kodo]

Pogovor o Wikipediji:WikiProjekt Slovenska mladinska književnost (uredi|projektna stran|zgodovina|povezave|opazuj|dnevnik)

Vsebina strani ni v skladu s pravili in smernicami Wikipedije. Glej tudi: Wikipedija:Pod lipo#Wikipedija:WikiProjekt Slovenska mladinska književnost. Do sedaj še nisem omenil: na strani se zahteva da študentje napišejo svoje ime in priimek. --Tong 17:07, 20. junij 2011 (CEST)

*Symbol neutral vote.svg Vzdržan O tem projektu si mislim vse najslabše in sem o tem že večkrat pisal mentorici - brez resnih rezultatov. Vendar bi s predlogom za brisanje počakal, ker se ravno pogovarjamo so splošni politiki do projektov. Sicer se bo razprava razdelila na pet mest in spet ne bo nobenih rezultatov. Poleg tega se mi neglede na vse smilijo študenti, ki bodo nastradali predvsem zaradi neresnosti mentorice, ki sicer piše o več fazah projekta, a smo o teh doselj doživeli predvsem vesoljni potop. --IP 213 17:25, 20. junij 2011 (CEST)

  • Symbol support vote.svg Za po vsem, kar zadnje dni berem na raznih pogovornih straneh, je jasno, da projekt izkorišča insfrastrukturo WP in zastonjsko delo wikipedistov za cilje, ki so WP tuji. Jasno je tudi postalo, da vodja projekta nima resnega namena upoštevati pravila, ki tu veljajo. Nadaljevanje projekta nas bo zato vedno znova sililo v nemogoča prilagajanja ("pusti mi prosim geslo do četrka, ko imam izpit, in ga potem izbriši"), ki škodijo WP. Tpo je pmm potrebno izvesti radikalne ukrepe. --IP 213 12:06, 28. junij 2011 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Komentar: Načelna razprava o študentskih projektih je potrebna in gre lahko naprej. Tukaj gre za ta poseben projekt, ki pmm presega vse meje dobrega okusa. --Tong 17:30, 20. junij 2011 (CEST)
  • Upam da se strinjamo, da Wikipedija ni oglasna deska za katerokoli organizacijo.--Tong 15:21, 21. junij 2011 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg Proti Posamezni članki so seveda zreli za izbris, sam projekt pa nikakor ne - to bi bilo potem v nasprotju s pravili Wikipedije (preprečiti urejanje Wikipedije določeni interesni skupini, kljub temu da že na glavni strani piše, da jo lahko ureja vsakdo). Sicer pa sam neštetokrat zgubim živce na Wikiviru, kjer teče podoben projekt. Kar pa se imen in priimkov tiče - se zadevo reši zelo elegantno. Profesorica vodi interen seznam kdo je avtor katerega članka/kdo si lasti posamezni račun/IP. Glej tudi: en:Wikipedia:School_and_university_projects. In še: namesto neskončnih debat okoli projekta se lahko zorganiziramo in naredimo delavnice za te študente... --Miha 18:59, 22. junij 2011 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Komentar: Delavnice za študente? Jaz nimam časa, še manj pa voljo, da bi delal namesto drugih. Če so to seminarji, ki so del fakulttenih obveznosti, naj na fakulteti poskrbijo, da bo vse potekalo OK. nenazadnje so plačani, da to počnejo. --IP 213 23:53, 22. junij 2011 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg Proti - zadevo je treba rešiti drugače. --Andrejj 22:59, 28. junij 2011 (CEST)
Projektna stran je bila spremenjena. Glasovanje: 1 za, 2 proti. Pmm lahko zaključimo. PZB umaknjen. --Tong 23:16, 5. julij 2011 (CEST)