Uporabniški pogovor:Golob1

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Če meniš, da obstaja dober razlog, zakaj bi morala biti blokada umaknjena, preberi pravila blokiranja in skopiraj naslednje pod to obvestilo: {{odblokiraj|razlog=Tu vstavi obrazložitev ~~~~}}

File:Orologio rosso or File:Orologio verde DOT SVG (red clock or green clock icon, from Wikimedia Commons)
Prošnjo za odblokiranje tega blokiranega uporabnika je pregledal administrator in jo zavrnil. Pregleda jo lahko tudi kakšen drug administrator, vendar naj ne razveljavi odločitve brez zelo dobrega razloga (glej pravila blokiranja). Ne odstranjuj tega sporočila, dokler blokada traja.

Golob1 (dnevnik blokadaktivne blokadeglobalne blokadesamodejne blokadeprispevkiizbrisani prispevkidnevnik filtrov zlorabdnevnik registracijspremeni nastavitve blokadeodblokiraj)


Prvotna obrazložitev:

Nisem vedel da tega nesmem se opravičujem. Golob1 (pogovor) 12:38, 7. november 2016 (CET)[odgovori]

Razlog za zavrnitev:

Naredil si štiri zlonamerne posege v članka Tretji rajh in trenutni izbrani članek, ki je izpostavljen na glavni strani. Posege si opremil z zavajajočim povzetkom urejanja ("Slovnične napake"), da bi se jih težje odkrilo. Ob administratorjevem opozorilu pa si šel še vandalizirat njegovo osebno uporabniško stran. Zdi se, da si natanko vedel, kaj počneš, česa takega človek pač ne zapiše nevedoma? Imaš 3 dni predaha, da naštudiraš smernice, ki veljajo na tej wikipediji. Ta stran je dobro izhodišče. MZaplotnik edits 18:15, 7. november 2016 (CET)[odgovori]

Če želiš zaprositi za nov pregled blokade, sestavi bolje utemeljeno obrazložitev na osnovi pravil blokiranja in uporabi {{Odblokiraj}} še enkrat. Ponavljajoče se neutemeljene ali drugače moteče prošnje so lahko razlog za izgubo urejevalskih pravic tudi na tej strani do konca trajanja blokade.