Uporabniški pogovor:Wurzel Sepp~slwiki

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, Wurzel Sepp~slwiki!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večji mednarodni družini Wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


You don't speak Slovene? Welcome, visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.

-Ferdi 19:33, 26 marec 2006 (CEST)

Slike[uredi kodo]

Če je slika v Zbirki, je ne nalagajaš še tu, še posebaj če so označene kot problematične. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 20:52, 26 junij 2006 (CEST)

Slika[uredi kodo]

Kako nalagal - slikal sem jaz sam, hotel sem jo samo licenzirati

Torej, to stori na Zbirki, kjer so slike naložene. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 20:59, 26 junij 2006 (CEST)

zbirka[uredi kodo]

Tam je pa toliko anglesxcxine in tako naprej, prav za zirat. bom pa poskusil.

SloWiki10[uredi kodo]

Živjo, v imenu soorganizatorjev te vabim na srečanje wikipedistov in proslavo ob 10. obletnici slovenske Wikipedije, ki bo ta petek, 24. februarja, popoldne v Ljubljani. Začeli bomo z delovnim sestankom v ljubljanski mestni hiši in zaključili s predstavitvijo za javnost v Kiberpipi. V soboto in nedeljo bomo gostom iz Fundacije Wikimedia razkazali par slovenskih znamenitosti. Pri vseh delih programa je zelo dobrodošla tvoja aktivna udeležba; za začetek lahko izraziš svoj interes na dogodku posvečeni projektni strani, načrtovanje pa poteka na njeni pogovorni strani. Dobrodošli so tako aktivni udeleženci kot samo poslušalci/gledalci.

Koordinator srečanja — MZaplotnik prispevki 15:37, 22. februar 2012 (CET)[odgovori]

Vaš uporabniški račun bo preimenovan[uredi kodo]

10:08, 20. marec 2015 (CET)

Renamed[uredi kodo]

13:28, 19. april 2015 (CEST)