Uporabniški pogovor:Revolucionar~slwiki

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Wiki
Dobrodošli, Revolucionar~slwiki!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


en: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
fr: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.


--PIHNER 13:18, 18 februar 2006 (CET)

Dobrodošel[uredi kodo]

Dobrodošel na slovenski Wikipediji, Revolucionar! Videl sem tvoj članek o Sydu Barretu, ki je bil vsebinsko dober. Slogovno sem ga malo preuredil (poglej članek, da boš dobil idejo o slogu wikipedije). Poleg tega se v članke ne podpisujemo. Vsi članki so last wikipedije, da si članek začel ti, pa se vidi v zgodovini strani.

Upam, da boš v urejanju wikipedije užival še naprej, Burek 13:20, 26 avgust 2006 (CEST)

Vaš uporabniški račun bo preimenovan[uredi kodo]

09:54, 20. marec 2015 (CET)

Renamed[uredi kodo]

13:25, 19. april 2015 (CEST)