Uporabniški pogovor:Megab0y

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, Megab0y!
Crystal Clear app amor.png
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš in tako dalje).
Wiki letter w.svg
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik. Na pogovornih straneh (v člankih pa ne), se podpisuj, in sicer takole: --~~~~.

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Crystal Clear action info.png
Če imaš še kako vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! M۞Zaplotnik(prispevki) 23:51, 27. marec 2010 (CET)

Carpe Diem[uredi kodo]

Pozdravljen. Opazil sem, da si hotel članek o skupini opremiti s slikami. Slike je treba pred uporabo naložiti na wikipedijin strežnik. Logo benda in naslovnico albuma sem naložil kar sam, poglej si stran s sliko, da boš za naprej vedel, kakšno licenco izbrati. V članku se spodobi imeti vsaj še fotko članov benda.
Slike ovitkov, logotipov in ostalih avtorsko zaščitenih del se na WP lahko uporabi le pod pogoji poštene uporabe, uporabiti je treba ustrezno predlogo - pri teh dveh slikah sta to {{naslovnica albuma}} in {{logo}}. Tako se seveda uporabi "tuje" gradivo, če imaš za material skupine Capre Diem pridobljeno dovoljenje nosilca njihovih avtorskih pravic oz. si lastnik sam, lahko uporabiš manj restriktivno dovoljenje. Lp, M۞Zaplotnik(prispevki) 23:51, 27. marec 2010 (CET)