Uporabniški pogovor:MediaWiki default

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Kaj je to?[uredi kodo]

Kaj je tole in kako se osvežuje? Da je nekaj, kar je podobno LanguageSl.php, sem že opazil. Se skopira sam od sebe iz LanguageSl.php ali gre v drugo smer? --romanm 12:30, 2 jun 2004 (CEST)

To je bolj vprašanje za kakšnega razvijalca. Fino pa je, da lahko sami popravljamo in prožimo sproti. Sedaj v drugi različici se tudi vidi kaj še ni prevedeno. Prej je bilo vse na desni prazno. To je tudi verjetno nova stran stare Template:All messages, če se ne motim. Tako v grobem manjkajo še prevodi vmesnikovih notranjih povezav in še nekaj novih nizov. Levo so nizi iz ~Sl.php, desno pa iz strani MediaWiki. --XJam 13:05, 2 jun 2004 (CEST)

Še naslednje. Kakor je zapazil Sinuhe (pogovor glavne strani) zapis našega datuma ni čisto pravilen.

Sedaj je: 27 maj 2004 (brez pike za dnevom). To se z imenskim prostorom MediaWiki ne da popraviti. Načeloma mora biti tudi za kraticami mar. apr., maj (tu ne), itd. Za dneve bi mogče lahko uporabili funkcije, ki jih ima de:, za okrajšave mesecev pa bi bilo potrebno izdelati še kakšno. Ena možnost je tudi, da se datumi pišejo po novem predpisu ISO v slogu 2004-05-27, samo ne vem, če bomo to v splošnem tudi privzeli. Druga težava za vmesnike je, da jih menda v ozadju ('batch') proži le Brion, seveda kadar lahko najde čas. --XJam 13:38, 2 jun 2004 (CEST)

Vaš uporabniški račun bo preimenovan[uredi kodo]

09:42, 20. marec 2015 (CET)