Uporabniški pogovor:Luxer~slwiki

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Wiki
Dobrodošli, Luxer~slwiki!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.English: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.

Français: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.


--Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 14:31, 13 julij 2006 (CEST)

Dolžina in slog člankov[uredi kodo]

Pozdravljen in dobrodošel na slovenski Wikipediji!

Opazil sem, da si prispeval kar nekaj novih člankov o slovenskih reperjih, vendar ti ne vsebujejo skoraj nič informacij, pa tudi slogovno ne ustrezajo merilom Wikipedije. Prosim te za v naprej, da bi napisal članke o reperjih o katerih je znanega kaj več in morda počakaš z članki o bolj neznanih reperjih, dolker bo o njih na voljo več informacij. Tako kratki članki bodo verjetno predlagani za izbris, zato jih rajši dopolni z vsaj nekaj vsebine.--KoRnholio8 18:12, 17 julij 2006 (CEST)

Vaš uporabniški račun bo preimenovan[uredi kodo]

09:48, 20. marec 2015 (CET)

Renamed[uredi kodo]

13:22, 19. april 2015 (CEST)