Uporabniški pogovor:KocmutD/Arhiv10

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Slike v Zbirki[uredi kodo]

Če v nemški Wikipediji na strani od slike piše "Diese Datei und die Informationen unter dem roten Trennstrich werden aus dem zentralen Medienarchiv Wikimedia Commons eingebunden", potem je ni treba še enkrat nalagati. Samo tisto ime datoteke uporabi in lahko vključiš sliko v članek na enak način kot da bi bila naložena tukaj. — Yerpo Ha? 15:41, 8. januar 2010 (CET)

Zbirka[uredi kodo]

Vidim (opažama) da se veliko ukvarjaš med drugim tudi z avtomobili (firmami, tipi, ...). Predlagam ti, da ko vzameš tak članek v delo dodaš še povezavo na Zbirko. --Janez Novak 16:02, 6. februar 2010 (CET)

Pozdravljen Janez, hvala za nasvet (opozorilo), saj skušam tudi povezave na zbire dodajat, pa tu pa tam pri kateri strani spregledam da je ni.Lp.--KocmutD 06:38, 7. februar 2010 (CET)

Kategorije[uredi kodo]

Naslovi kategorij so po dogovoru v množini. Torej ne "Kategorija:Nekdanji proizvajalec avtomobilov" in "Kategorija:Motorno kolo", ampak "Kategorija:Nekdanji proizvajalci avtomobilov" in "Kategorija:Motorna kolesa". — Yerpo Ha? 13:29, 19. marec 2010 (CET)

OK Yerpo, hvala za nasvet. lp.--KocmutD 13:47, 19. marec 2010 (CET)