Uporabniški pogovor:Burut13

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Anej Sam[uredi kodo]

Članek sem spremenil z razlogom - da je bolj v skladu s smernicami tega projekta. Prosim spoštuj to in ga izboljšaj, ne pa silit nazaj noter poetike, ki v enciklopediji nima kaj početi (tudi preostanek članka se bere kot nekaj kar bi spesnil avtor o sebi, ne pa kot delo objektivnega avtorja, zato je na vrh oznaka da je napisan kot oglas). Hvala. Slika je bila mimogrede brisana, ker ni pogojev za njeno objavo po načelih poštene uporabe - več o tem na Wikipedija:Avtorske pravice#Politika izjem. — Yerpo Ha? 21:40, 17. julij 2012 (CEST)[odgovori]

Prosim za navodila[uredi kodo]

Pozdravljen, malce sem nov na področju Wikipedije, članek pa sem vnesel na prošnjo moje stranke, ki je pripravila besedilo (sicer ga ni avtor spesnil o sebi, je pa ga njegova sodelavka o njem). Jasno je, da mora biti objektivno, se strinjam z vsem. Samo malce težav mi je povzročilo, ker še nisem končal stvari. Ampak zdaj je skoraj ok. Samo dve dilemi imam: 1. Slika je last Aneja Sama in jo želi naložiti k članku o sebi. Kakšno licenco naj uporabim? 2. Ali lahko v razdelku Bibliografija uporabim zunanje povezave na ustrezne podstrani na www.onezimosvet.si, kjer so opisana posamična dela? Tvoje zadnje urejanje je to razveljavilo.

Hvala vnaprej Burut13 (pogovor) 21:50, 17. julij 2012 (CEST)[odgovori]

  1. Če je njegova last in se strinja s prosto uporabo, jo prosim naloži v Wikimedijino Zbirko, on naj pa pošlje e-mail z dovoljenjem (navodila so tu.
  2. Ne, zunanje povezave so omejene na poglavje "Zunanje povezave" - Wikipedija ni imenik ali katalog (več o tem na WP:ZP). Ko bo bralec kliknil na povezavo, ki je zdaj tam, bo že našel opise knjig.
  3. Za objektivnost in celovitost informacije bi bilo dobro omeniti, da je avtor v javnosti znan tudi po raznih sodnih ali drugačnih sporih z različnimi ljudmi vključno z lastno hčerko ([1], [2] itd.)
Yerpo Ha? 22:03, 17. julij 2012 (CEST)[odgovori]


Hvala za navodila. Bomo tako uredili.

Burut13 (pogovor) 22:13, 17. julij 2012 (CEST)[odgovori]