Uporabniški pogovor:Ana Medic

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom
Pozdravljen/a v Wikipediji, Ana Medic!
Crystal Clear app amor.png
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter nekaj malega o sebi (od kod prihajaš, katera področja te zanimajo, in podobno).
Wiki letter w.svg
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Kot vodilo pri slogu in zgradbi članka ti je lahko kateri izmed izbranih člankov - člankov, ki spadajo med najboljše. Med njimi je lahko tudi tvoj!

Preizkušanju urejanja je namenjen tvoj lastni peskovnik (ta je namenjen samo tebi in ga lahko uporabljaš brez skrbi, da bo vsebino kdo pobrisal). Na pogovornih straneh se tikamo in na koncu podpišemo, in sicer takole: --~~~~ ; če v tekst vstaviš ta dva vezaja in štiri »tilde«, se bodo po shranjevanju samodejno spremenili v podpis z datumom in uro vnosa. V člankih se ne podpisujemo.

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Crystal Clear action info.png
Če imaš še kakšno vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji:


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! — M۞Zaplotnik(prispevki) 22:10, 4. november 2008 (CET)

Rezervacija teme[uredi kodo]

Ana, pozdravljena. Z želeno temo si vpisana na seznam, vendar si jo lahko v prihodnje rezerviraš kar sama. Na strani Wikipedija:WikiProjekt Slovenska mladinska književnost klikni na gumb "Uredi", ki se nahaja na vrhu strani. Odprlo se ti bo urejevalsko okno, pomakniti se boš morala skozi vsa navodila precej nižje, na dno seznama za prvi letnik. Polje
| [[Uporabnik:Ime in priimek]] || Ime || Priimek || [[Članek]]
v tabeli ustrezno nadomesti s svojim up. imenom, imenom, priimkom in svojo temo v dveh oglatih oklepajih. Pazi, da boš obdržala vse ograjce (pokončne črte), sicer boš porušila tabelo. Ne boj se urejanja, kajti vsako urejanje se da z enim klikom vrniti na prejšnje stanje.

Še ena pripomba: geslo Cicifuj že obstaja, mislim celo, da je nastalo v okviru WikiProjekta Slovenska mladinska književnost v preteklem študijskem letu! Prepričaj se, ali si lahko za temo vzameš že gotov članek; na projektni strani je med ponujenimi gesli dosti takih, ki so obarvnava rdeče, kar pomeni, da še niso napisana. Lp, — M۞Zaplotnik(prispevki) 22:10, 4. november 2008 (CET)