Uporabniški pogovor:@ex-sid racing@

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Wiki
Dobrodošli, @ex-sid racing@!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


en: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
fr: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

--AndrejJ 19:08, 13 november 2005 (CET)
Znak Pozor

Prosimo, prenehajte iz Wikipedije odstranjevati vsebino, saj to velja za vandalizem. Eksperimentirate in igrate se lahko v peskovniku. Hvala za razumevanje.

--Klemen Kocjančič 14:31, 25 november 2005 (CET)

Znak Pozor

Prosimo, prenehajte v Wikipedijo dodajati nesmisle; to namreč velja za vandalizem. Eksperimentirate in igrate se lahko v peskovniku. Hvala za razumevanje.

--Klemen Kocjančič 15:54, 25 november 2005 (CET)

Octagon-warning.png

Zaradi vandalizma smo vam morali urejanje Wikipedije začasno preprečiti.
Vedite namreč, da se izpraznitve strani, dodajanje naključnega besedila ali reklam, namerno zavajajoči podatki, kršitve avtorskih pravic ter ponavljajoče se in hude kršitve nepristranskega stališča obravnavajo kot vandalizem. Če želite prispevati koristneje, vas po preteku blokade vabimo, da se nam ponovno pridružite.

Blokada traja 6 mesecev. --Klemen Kocjančič 16:57, 25 november 2005 (CET)